$migacz Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Witam !! Problem objawia sie załamaniem obrazu na środku jest jakb zygzak .... obraz skacze i sie rozmywa karta pine gf4ti 4200 ... 300/600 skreciłem do stadardu i kupa... nie wiem czy ma to coś wspólnego z wymianą pasty pod rdzeniem była jakieś białe ścierwo zmieniłem na srebrną... wszytko było ok teraz nie działa kable sprawdzałem różne .... przejśćiówka z composite na cinch... nie wiem co robić korzystam z tv-tool'a 8.2.1 help plis !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 moze neichcacy cos uszkodziles :> jedna kropelka pasty i juz game over ]:-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 wiem wiem właśnie tego sie boje.... kuchfa ale w miare ostroznie to robiłem.... hmmm jak coś to reklamacja 8) i mówie ze nie wiem czemu ale nie działa... chyba nie sprawdzą czy pasta była zmieniana ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrys_23 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 mogą to sprawdzić . ale ja bym wyja jeszcze razm i by wymienił na białą wyczycs wszystko dokładnie i białą posmaruj wrazie czego się wypieraj ze ty bic niewiesz i h_j ai muszą uznac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 zobacze jeszcze na innym tv... bo moze przejsciówka padła czy coś a moze w tv cos sie zjarało bo podłączałem "na żywca" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Było to już kilka razy na forum - odłącz od TV kabel antenowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...