KaZi Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 to moj pierwszy modzik najwazniejsze ze mi sie podoba heheh no to zacznamy: 1.Widok ogolny z okna 2.Widac dwa swiecace wentylatory firmy Manhattan i podwojny na sledziu firmy TITAN http://www.mmj.pl/~l.gaszka/DSCF0002.JPG] 3. Teraz jak swieca heh zdjecia robilem bez statywu bo ojciec gdzies go porwal 4. Widac cooler na procka firmy titan, moj dzisiejszy nabytek 5.Widok z oddali jeszcze z coolerem MINTA na procku 6.Z przyblizenia (tez starsze) 7. No i na koniec tak z dalsza Prosze oceniajcie heheh mod oczywiscie jeszcze nieskonczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 hmmm ten wentyl na sledziu nie wydaje mi sie za skuteczny poza tym wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e na zewnatrz czesc swierzego powietrza wtlaczanego przez te osemki, zanim te zdazy cos schlodzic.... A co do moda, to spoko, tylko przydaloby sie troche urozmaicenia... ba jakos pustawo... :D A i daj foty dzienne, zebysmy mogli ocenic precyzje wykonania! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilon Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Ja bym na twoim miejscu zrobil cos z kablami. Zawsze mnie razi gdy jest okno a w nim widac pelno luznych kabli. Pasowalo by je czyms oprawic. A tak ogolnie to mi sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Hmm... po pierwsze to na drugi raz dawaj trosze mniejsze zdjecia bo takie kolosy zle sie oglada i rozwalaja topik. Zapodaj jakies zdjecia w dzien, bo poza oswietleniem i bebechami niezbyt duzo widac. Poza tym zrob cos z tymi kablami bo szerokie, wiszace tasmy nienajlepiej sie komponoja z okienkiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Właśnie fotki w dzień ;). Zrób porządek z kablami bo fuj... Ten wiatrak rzeczywiście w złym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Dobrze, że napisąłeś, że to twój pierwszy modzik... :lol: A tak na poważnie, to koniecznie te kabelki do remontu, wentylom jakieś sensowne miejsce trzeba znaleźć, no i....dodać coś jeszcze by to świeżość miało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 a ten wiatraczek z boku pod napisem Arctic Cooling coś chłodzi czy tylko szpanuje? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Szkoda ze nie zrobiles calej budy tylko same zdjecia okna, bo mozna by zobaczyc jak to okno pasuje do calosci. Teraz dopiero widac jak faktycznie te kabelki szpeca... zrob cos z nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 no spoko tasmy juz czekaja na mnie w sklepie komputerowym tylko ze czekam na kasiorke bo w piatek albo sobote impreza urodzinowa ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 wiekszych zdjec nie bylo ? zobacz co sie z tematem zrobilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Te wiatrakatory na dole też mogłby być zielone, bo trochę kolory wybełtane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 te naklejki z przodu wygladaja ochydnie :? Odklej je i jak najszybciej pomaluj obudowe :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 spoko modzik, imo byś mógł gdzieś tą katodę schować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilon Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 maziboss mnie wyprzedzil. Mialem napisac o tych naklejkach. Tego nie bylo widac na orginalnych zdjeciach. Naprawde szpeca ta bude. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 nalepek juz nie ma ;] niektore zdjecia sa z przed 2 tygodni a niektore z wczoraj ;] przez to te zamieszanie ;] zostaly tylko dwie male z AMD :D a wlasnie zastanawiam sie nad takimi modami: -zmiana tych manhattanow na zielone, -kupno okna 3d z hologramem z takimi cyferkami z matrixa -kupno katody UV i w srodku wymalowanie cyferek z matrixa -plex na dachu obudowy z wtopionym w niego prockiem A1000 i podswietleniem na zielono (tu wlasnie niewiem czy na zielono czy na jakis inny) -LCD 3x24 juz mam ale malo czasu mam na instalke ;] spoko modzik, imo byś mógł gdzieś tą katodę schować :)tą katode widac tylko jak sie z dolu patrzy ;] normalnie nie widac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 n[...] tą katode widac tylko jak sie z dolu patrzy ;] normalnie nie widac ;] to looz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilon Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 -kupno katody UV i w srodku wymalowanie cyferek z matrixa A to ciekawy pomysl... Wydaje mi sie ze do pisania/malowania tych literek trzeba cierpliwosci. Nad oswietleniem tez musial bys dobrze popracowac zeby wszedzie byl w miare rowno widoczny tekst. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 -kupno katody UV i w srodku wymalowanie cyferek z matrixa A to ciekawy pomysl... Wydaje mi sie ze do pisania/malowania tych literek trzeba cierpliwosci. Nad oswietleniem tez musial bys dobrze popracowac zeby wszedzie byl w miare rowno widoczny tekst. jakis szablonik by sie na 30 min nakleilo i by sie jakos pomalowalo chyba ;] zreszta zobaczymy tylko musze znalezc lampke UV bo gdzies mam w piwnicy heheh ;] w weekend maluje obudowe na czarno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 A z którego roku to kalendarz ? Coś mi tu nie pasuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 A z którego roku to kalendarz ? Coś mi tu nie pasuje :wink:na rok szkolny 2003/2004 ;] dostalo sie kilka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 A z którego roku to kalendarz ? Coś mi tu nie pasuje :wink:na rok szkolny 2003/2004 ;] dostalo sie kilka :D Fakt :D pracuję do późna i zwidy mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...