Makonar Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Tak jak w temacie, jest to możliwe. Otóż, jakiś czas temu, niedługo po pojawieniu się Volcano 9, wypełniłem na stronie TT, formularz "distributor request", i wymieniłem Volcano 9 jako produkt, który chciałbym ujrzeć w sklepach w moim kraju. Dziś otrzymałem od 4Maxcool (oficjalnego dystrybutora TT), zawiadomienie, że Volcano 9 niedługo pojawi się w ich ofercie, oraz podziękowania za wypełnienie formularza! Może jeżeli więcej osób zgłosi zainteresowanie, to pojawi się szybciej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 I W DODATKU BĘDZIE KOSZTOWAĆ 70 - 95 zł!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Tak jak w temacie, jest to możliwe. Otóż, jakiś czas temu, niedługo po pojawieniu się Volcano 9, wypełniłem na stronie TT, formularz "distributor request", i wymieniłem Volcano 9 jako produkt, który chciałbym ujrzeć w sklepach w moim kraju. Dziś otrzymałem od 4Maxcool (oficjalnego dystrybutora TT), zawiadomienie, że Volcano 9 niedługo pojawi się w ich ofercie, oraz podziękowania za wypełnienie formularza! Może jeżeli więcej osób zgłosi zainteresowanie, to pojawi się szybciej? Nawet niezły ten Volcano9, ale mnie to już nie dotyczy, bo przesiadłem się na WC. Inna sprawa, to co z tego, że jest w Polsce, jak i tak może nie być dostępny - Ja właśnie chcę kupić Hardcano 2 i mimo, że jest w ofercie, to i tak na razie go nie ma. Chyba jest na CennikPC, ale akurat mi mail wysiadł i nie wiem, czy mi odpisali, czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Oczywiście, jeszcze go nie ma, ale ja tam się cieszę, że będzie i że będzie całkiem tani, chyba już wiem na co pójdą moje pieniądze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hteb Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Wlasnie wypelnilem request na stronce TT... chetnie osobiscie sprawdze jego zalety. Pozdrofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...