XAD Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 jezeli ktos przeszedl w 1 epizocie smiglowiec na koncu to prosze o pomoc jak go zestrzelic w 3 fazie, zgory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 jezeli ktos przeszedl w 1 epizocie smiglowiec na koncu to prosze o pomoc jak go zestrzelic w 3 fazie, zgory thx3 faza to juz jak lecisz przyczepiony na drabince??? Jesli tak to rzucaj pipebomby w dzialko i potem jak smiglowiec uderzy w budynek strzelaj w silniki... Ale mi samo rzucanie pipebombow wystarczylo... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 no własnie nawalaj w niego pipebombami ale ja tez uzywałem tego chemicznego działka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...