p3dzi0r Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 chciałem kupić w komputroniku myszke microsoft intellimouse optical (4 guziki + kułko :wink: ) za 135 zyla :) , tera się pytam czy ktoś już tam kupował tom myszke i czy ma ona nowom technologie inteli-aj (znaczy sie robi 6000 zdjec podloza na sekunde) ???? bo chce sobie sprawic i poczebuje porady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 polecam logitech dual optical, ceny pod 200 podchodza podwojnie optyczna, hyhy NIEradiowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ale mi sie akurat ten microsoft podoba ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 moze napisz do nich maila... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Tak sie sklada, ze akurat jestem szczesliwym posiadaczem MS Intellimouse Optical - wersji pod USB. TAK, jest ona wykonana w technologii Intelli-Eye. Co tu duzo gadac, jest ZAJEBISTA, swietnie lezy w lapie, ma genialna czulosc, i swietnie sie sliska po podkladce... Mam ja juz rok i nie oddam jej za cholere :) Teraz jesli bym mial kupic myche, to wchodzilyby w gre tylko 2: obecna MS Intellimouse Optical i Logitech MouseMan... Jesli chcesz dobra myche do grania, to z pewnoscia Ci sie spodoba Intellimouse :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 A i jeszcze jedno... Przydalaby sie jakas fajna podkladka - najlepiej żelowa. Mozna taka kupic od 20-30 zl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...