pci Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Mam taki problem chce ścjągnąć plik ale się uruchamia ścjąganie przez windows a ja chce przez Dapa5 jak wyścjągnąć linka i wkleić dapa. Wszędzie do ścjągania uruchamia się dap tylko do tego pliku uruchamia się śćjąganie przez windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 jak klikniesz prawym na ten link to powinno byc cos takiego: "Sciagnij przy pomocy Dapa" lub to samo tyle ze po angielsku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 wcisnietym shiftem otworz link, otworzy sie w nowym oknie strona z odnosnikiem teraz tylko kopiujesz adres pliku do dapa lub (zalerzy jaka przegladarka) prawym klawiszem myszy na plik do sciagniecja i powinno byc cos w stylu kopiuj adres odnosnika i wtedy tylko wkleic go do dapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Najprawdopodobniej link leci przez skrypt PHP. Nie kazdy program pobierajacy jest w stanie to przechwycic. Mam swoj sposob na to, lecz niekiedy trzeba sie troche pobawic: Kliknij na linku z wcisnietym Shift'em. Otworzy sie nowe okno. Odczekaj sekunde, dwie, po czym nacisnij Esc. W takim przypadku, jesli nacisniesz za wczesnie, w oknie adresu bedzie dalej link do skryptu PHP. Jezeli za pozno, nastapi windowsowe pobieranie pliku. Jezeli zrobisz to w sam raz, w pasku adresu okna pojawi sie link do pliku, ktory chciales sciagac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...