fuxmen Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 czy jakbym kupił sobie grafę naprzykład radeona 9600 PRO to czy do jego zasilania mógłbym kupić np jakiś codegen 300 W i żeby on zasilał tylko kartę?? aha i czy ten radek ma osobne wejście do zasilania?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 jezeli dobrze cie zrozumialem chciał bys miec 2 PSU IMO ni widze sensy lepiej sprzedaj stara i dołuż do nowej a zamiast tego 9600pro kup sobie 9600tx z siriusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 aha czyli lepiej radka tx nie pro?? a co do zasiłki to może koło marca bym sobie kupił z allegro chiefteca 360 W bo tam chodzą po 220 zeta nowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 aha czyli lepiej radka tx nie pro?? a co do zasiłki to może koło marca bym sobie kupił z allegro chiefteca 360 W bo tam chodzą po 220 zeta nowe co do zasiłki to po 200zł nowe to masz w siriusie wiec zabawa na allegro odpada IMO wczesniej mi siepokreciło w siriusie maja xt a nie tx nie zmienia to faktu ze obie grafy sa szybsze od 9600pro tylko tx prawie nigdzie niemozna dostac (na allegro sie trafi 1 na ruski rok cena ~700 ) za to 9600xt maja juz po 915 wiec w ciagu 24h cena skoczyła o 66zł ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Da sie podłączyć karte do zasilacza??? Myślałem że ona tylko z płyty głównej żre prąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 aha czyli lepiej radka tx nie pro?? a co do zasiłki to może koło marca bym sobie kupił z allegro chiefteca 360 W bo tam chodzą po 220 zeta nowe co do zasiłki to po 200zł nowe to masz w siriusie wiec zabawa na allegro odpada IMO wczesniej mi siepokreciło w siriusie maja xt a nie tx nie zmienia to faktu ze obie grafy sa szybsze od 9600pro tylko tx prawie nigdzie niemozna dostac (na allegro sie trafi 1 na ruski rok cena ~700 ) za to 9600xt maja juz po 915 wiec w ciagu 24h cena skoczyła o 66zł ;/ za 200 masz z pasywnym i jeden fan a DF na aktywnym fcp kosztyje 260 wiec na allegro jest taniej ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ok no to spox jak będę kupował to coś zradzimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ja mam radka 9600pro (w zasadzie XT , bo rdzen ma 500 mhz) i zasilam to wszystko co w podpisie 250W fortronem. Napiecia mam idealne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ok no to spox jak będę kupował to coś zradzimytesz wezme zdajesie tego chiefa 360 :) fuxmen masz stable te grafe ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 którą grafę gf 4 mx 440 jeśli o tą chodzi to tak rdzeń normalnie 330 ale jak jest zimno todo testów 360 i spokoidzie a pamiątki to tylko 5 ns i dlatego taka kicha :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...