Matilde Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Witam serdecznie ! Może ktoś wie co zrobić gdy podczas odpalenia gry wyskakuje komunikat: "Program, który próbujesz uruchomić, wymaga bieżącego kodera-dekodera Indeo. Aby uzyskać bieżący sterownik zgodny z tą wersją systemu Windows, skontaktuj się z producentem pod adresem ' target='_blank'>http://indeo.ligos.com."???[/i]. Zainstalowałem chrześniakowi RallyChampionship (jego ulubiona :D) i niestety nie mogę odpalić gierki bo wyskakuje powyższy komunikat :x . Próbowałem już z paroma kodekami audio/wideo jednak bez rezultatu :cry: . Może ktoś mi powie o co chodzi ??? Czasami uda mi się odpalić dźwięk natomiast obraz jest albo czarny albo wraca do windowsa. Dzięki z góry ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 zainstaluj inedo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 ...a skąd mogę go zassać? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 z internetu , poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...