tedi Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Witam :!: Potrzebuje jakis lepszy program niz ten co zapewnil mi producent , fajnie by bylo jak by byl PL :P Prosze o namiary lub przyslanie instalki , tedi1988@frugo.pl :idea: Z gory dziekuje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 a co to za kamerka? bo zero info o niej :] eh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 napisz jaka kamera ! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 eee ta co teraz do neo daja :P nie pytajcie skad wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Dolanczam sie do pytania ! Ale mam jeszcze 1 dodatkowe pytanie czy ze zwyklej kamery cyfowej w moim wypadku PANASONIC NV DS 8 mozna zrobic zeby byla kamera internetowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Dolanczam sie do pytania ! Ale mam jeszcze 1 dodatkowe pytanie czy ze zwyklej kamery cyfowej w moim wypadku PANASONIC NV DS 8 mozna zrobic zeby byla kamera internetowa ? ofkoz podlanczasz do kompa , instalujesz oprogramowanie , konfigurujesz i juz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Kamera Labtec :D webcam usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Dolanczam sie do pytania ! Ale mam jeszcze 1 dodatkowe pytanie czy ze zwyklej kamery cyfowej w moim wypadku PANASONIC NV DS 8 mozna zrobic zeby byla kamera internetowa ? ofkoz podlanczasz do kompa , instalujesz oprogramowanie , konfigurujesz i juz :wink: Jakie oprogramowanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...