Robi25 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 mam plyte główna Epox 8RDA(8RDA+DUAL) i są na niej zintegrowane karty sieciowe, a mam też luzem sieciówke 3Com EtherLink XL 10/100 NIC (3C905C-TX-M). Której karty uzywać ??? powyłanczać te zintegrowane i jechac na 3 Comie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 sieciówka zintegrowana podbno procesor obciaza.ale ja tam moja sprzedałem i jade na tej na mobo-tez jest dobra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Ten 3COM (3C905C-TX-M). to bardzo dobra sieciówka :P -napewno lepsza od tej na płycie. Ja również korzystam z dodatkowej INTEL 10/100 a nie z tej zintegrowanej z płytą :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...