ade Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Wszyscy podaja wyniki 3dmarka?? Ale w jakich ustawieniach?? Jaka rozdzieclczosc itp... Czy moze default?? Tak jak sie wlacza;) Tylko nie pisac mi zebym poszukal bo temnatow o 3dmarku jest xxxxxxx;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 default... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Jasne ze Defalut jak testujesz to porownujesz z innymi i zawsze w tych samych ustawieniach. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Jak nic innego nie jest napisane to default, ale coraz wiecej ludzi w 01 testuje np. z 4xFSAA 1600x1200 - zeby wyniki byly rozsadne a pozatym w tej rozdzielczosci widoczniej widac roznice w mocach kart... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Ma ktos podobnego kompa do mojego?? Bo wydaje mi sie, ze mam za slaby wynik;( 7100 czy jakos tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 bo masz r9000(non pro), wiec max to bedzie jakies 8k, ale na forum byl chyba ktos, kto mial 10k, ale sprzet mial naprawde zaje.... wykrecony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 anatek 2200+ i radek 9200 128bit i 256mb ram i o ile dobrze pamietam to bylo 6800, ale sprzet nie krecony, bo to komp kolezaniki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dara Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ja ma moim mam 6000 ale to jeszcze nie koniec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 dla R9000 7000pkt to wynik calkowicie normalny, a nawet calkiem wysoki bez podkrecania. 3dmarka wlaca sie oczywiscie w dfaultowym ustawieniu - odpalasz program i wsiskasz literke B albo przycisk Benchmark. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...