finalcell Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Mam Tonisle ZG-40 stare ale jare i z wieku gąbka już puszcza w niskotonowych i chciał bym je wymienić bo skaczą mi i psują dzwięk jaki kosz i gdzie głośnik ma na oko 18cm średnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Na gieldzie na Swiebodzkim w niedziele kolo rampy jest takie spore stoisko z glosnikami i akcesoriami. Firma ta ma siedzibe gdzies w okolicach Kromera, jesli dobrze pamietam i zajmuje sie rowniez wymiana zawieszen glosnikow, chyba nazywa sie Salto. Kiedys tez naprawialem tam zawieszenie glosniczka tonsilowego, wykonali robote bez zarzutu i za nieduza cene (nie pamietam ile). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 wczoraj zamowilem przez telefon do swoich glosnikow resory gorne i kopulki co prawda twoich nie ma w ofercie, ale moze jak zadzwonisz to sie dogadasz. to jest aukcja allegro, ale poprostu zadzwonilem i gosc ma mi za pobraniem wyslac... prawdopodobnie jutro bede mial http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18422432 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Tyle ze trzeba sie troche postarac, jesli ma to byc samodzielny kit. Wystarcza nieduze nierownosci i karkas cewki bedzie psztykal o magnes. Ale oczywiscie mozna probowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 niedojda nie jestem. potrafie nawet kran naprawic :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 OT: Dumni wlasciciele ISDN dialogowego laczmy sie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Jak ja wydmuchalem ojca 30-tki tonsila to naprawilem je.. prosze sie nie smiac - rajstopa. Zastapilem gume lekko naciagnieta rajstopa. Zeby resor dzialal i mial jakis zakres pracy to to "U" zrobilem podkladajac pod rajstope odpowiedniej srednicy rurke. Tak przygotowane smarowalem mocno rozrzedzonym butaprenem aby nadac sprerzystosci. Efekt? Wyszlo naprawde zajebiscie i graja ok. Niestety nie mam jak zrobic zdjecia zeby pokazac jak wyszlo. Ale moze teraz sprawie sobie takie resorki z allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...