grosikboss Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Witam chce sobie kupić kartę z rodziny GeForce albo MX albo FX. Ale chciałbym się dowiedzieć jak sprawuje się TV-OUT w tych kartach. Czy obraz wyświetlany na ekranie telewizora jest pełny czy jest ramka tak jak to było w GeForce 2 i 3 8O . Żaden z kolegów nie ma GeForca wszyscy jadą na ATI :evil: ja również, ale chcę zmienić. Na ATI :twisted: jest świetny obraz na ekranie TV a w GeForca nie wiem. Dlatego mam pytanie do posiadaczy tych kart jak sprawuje się TV-OUT interesuje mnie jak działa sam bez dodatkowego oprogramowania jak tv-tool, który poprawia błędy konstruktorów. Oraz jakiego producenta wybrać, bo nie wszystkie karty są takie same. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Wymieniasz grafe z ciekawosci jaki ma TV-out czy po prostu przestala ci wystarczac :?: Bo nic z GF pokroju MX i FX nie polecilbym nawet zagorzalemu fanowi tej firmy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Mam Radeona VE/7000 TV-OUT na tej karcie jest najlepszy. Karta wygrała w teście TV-OUT w PCWK. Ale za dużo poszaleć się na niej nie da. Dlatego chce wymienić, bo oglądanie filmów już mi się znudziło chciałbym poszarpać też w jakąś gierkę, ale wszystko się tnie, :) nie chciałbym rezygnować z oglądania filmów, dlatego potrzebuje dobry kompromis. Wydajną kartę i TV-OUT na takim standardzie jak teraz mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 sąsiad ma gffx5600 i niewiem czy to jest wina karty czy kabla ale obraz skacze :? , znaczy sie takie pasy przechodzą z góry na dół.Moze dlatego że jest firmy MINT :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanky000 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 kiedys malem gf2mx z tv-outem tera mam tez dziadostwo fx5200 ale tv-out jest o niebo lepszy niz na gf2mx !!!! ale szczerze nie polecam kup sobie lepiej jakiegos radka 9100 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 sąsiad ma gffx5600 i niewiem czy to jest wina karty czy kabla ale obraz skacze :? , znaczy sie takie pasy przechodzą z góry na dół.Moze dlatego że jest firmy MINT :?: niech sąsiad spróbuje wyjąć antene z telewizora .... i puścić kable inną drogą tzn. ten od tv-outa i antenowy zeby nie były koło siebie czasem anteny są cieniutko ekranowane... i z tąd te zakłócenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbych1 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Mam gf4 mx likwidacja ramki w opcjach sterownika, karta podłączona z tv kablem antenowym sat. obraz przyzwoity przy próbach podłączenia innymi kabkami oferowanymi w sklepach występowały przebicia kolorowtch pasów również przy kablu SVHS dłógość kabla 10metrów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 sąsiad ma gffx5600 i niewiem czy to jest wina karty czy kabla ale obraz skacze :? , znaczy sie takie pasy przechodzą z góry na dół.Moze dlatego że jest firmy MINT :?: niech sąsiad spróbuje wyjąć antene z telewizora .... i puścić kable inną drogą tzn. ten od tv-outa i antenowy zeby nie były koło siebie czasem anteny są cieniutko ekranowane... i z tąd te zakłócenia ale wejście chinch ma on z przodu telewizora, a antene podłacza sie z tyłu :) czyli nie to..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ja bym sie nie zakładał czy nie to... spróbować zawsze mozna pracy to za duzo nie wymaga.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ale wejście chinch ma on z przodu telewizora, a antene podłacza sie z tyłu :) czyli nie to.....Nie bardzo Cię rozumiem, przecież wyjścia mogą być nawet z boku, ale są podpięte do tej samej masy. Zakłucenia powstają z "różnicy potencjałów" pomiędzy ziemią kablówki a ziemią sieci elektrycznej (najczęściej zamiast ziemi jest zero). Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...