Dijkstra Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Artykuł był w ostatnim "Dużym Formacie." http://www1.gazeta.pl/wyborcza/1093892,344...71,1811006.html Kto nie czytał, polecam. W skrócie: o kolesiu, który na wodach eksterytorialnych na starej platformie wiertniczej zrobił mega-serwerownie i kokosy zbija ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 WOW :D preczytalem calosc i......jestem pod wrazeniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Ale sie rozmarzylem, miec cos takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Nie wiem jak Was, ale mnie ten kawałek o zamachu stanu powalił. Przecież to był normalny najazd ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Super chialbym cos takiego miec sam na morzu, ja i komputery i przyjaciele, piwo i zabawa, heh marzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Fajne fajne, ale życ na tym dlugo to raczej nieciekawie jest http://freebornjohn.com/sealand.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Spoko art tylko ja wole większe przestzrenie :). Więc raczej bym się nudził :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Juz sie wydawalo ze taki raj, a widzieliscie jakie maja ceny za dostep do sieci ?? Zalatwic sobie ich paszport tez nie taniocha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Mnie sie podobało, ża mafiosi rosyjscy i bałkańscy posługiwali się paszportem sealandii. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Mnie sie podobało, ża mafiosi rosyjscy i bałkańscy posługiwali się paszportem sealandii. :) a jakie grube pieniadze za nie placili :D choc pewnie tego i tak nie odczuli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 O kolesiu i serverach pisały gazety już w zeszłym roku, najgorsze jest to że żadne państwo nie chce już sprzedawać nie używanych platform :( hmmmmm ale się rozmażyłem uuuuu dobra koniec trzeba pracować za 800 zyla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 heh niezly artykul :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...