Jackul Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 http://www.dopefreshtight.de/bbb/tuetendre...uetendreher.php No comment :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 zdobyłem 80396 punkte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Ehh, a to dobre 67592 punkte. UPDATE: 102693 punkte :twisted: Juz sie nie dziwie dlaczego tak wiekszosc mlodych ludzi umie skrecac [?]jointy[?] Ja przez ta strone nauczylem sie w 5 min :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 yyy...a po co jest fajek??? :roll: :? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 67290 :wink: Upodate:73596 :) Update II:83068 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Fajek jest do tego aby go rozpruc i wydobyc tyton :D Tyton do bibulki + maryska i naprzod ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Jak wyjąć bibułke z tego pudełka na bibułki :?: Bo za diabła nie moge (pudełko otworzyłem ofkorz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 MISZcz gierka :)> ehh jak narazie to nie mam tyle punkte co wy cpunki ;) dajcie jeszcze jakies podobne flasze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Już zczaiłem, narazie 57770 ptk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ee skrecam blunta ale nei wiem co dalej :( qrde pokombinuje ale nie wiem jak zapalic :P juz ok :D nalezy naslinic :P 8) gierka wymiata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ok 60 k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 narazie 69718 a tak poza tym to jedna z lepszych gierek w flashu ktore widzialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Hehe wlaczylem i nic nie umialem no otworzyc paczke fajek, spytalem sie brata i od strzala 78000 :D Moj rekord: 8) 100877 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 moze kto przetlumaczyc te wyrazy bo nie znam niemieckiego a po ikonkach rozszyfrowalem tylko niektore i nie wiem jak do konca skrecic joya ...nehmen- brać oeffnen-otwierać broeseln-kruszyć anlecken-naślinić abreissen-rozebrać(tutaj chodzi o oderwanie bibułki) rollen-hmm...rolować ?? :D abbrennen-podpalać alles :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onwogazdejelatem<& Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 WYYYYPAS :D nawet rozkminilem jak dostac bonusy =) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Bosze... nie będe tego komentował. poziom tego forum schodzi coraz bardziej, przynajmniej co do nieORT: ORT: ORT: kturych...zwykłe propagowanie narkotyków... no comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Nie wiem co masz do tej gierki pawelec_x? Jak ktos nie chce brac narkotykw to chyba nie bedzie, mimo takich gierek. Jak jestes taki anty to zabron pokazywania reklam papierosow przecierz to tez urzywka. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Jak bym mugł to bym zabronił :D :D , ale uważam że dzieciak przeglądając forum zobaczy tą gierkę i pomyśli że fajnie sie skręca a ciekawe jak to działa, tak sie zaczyna... a pozatym każdy ma swoje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 A jak skręcić go w tą bibułke??? I po co jest ten malutki kawałek papieru?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Ok wyjasniam jak szybko skrecic: Otwierasz bibulkie i worek Rozdrabniasz towar, Przeciagasz (1 ikona) bibule i trawke na siebie, skrecasz ten maly papierek - to jest filter, dajesz filter na bibulke, skrecasz to wszystko, nawilzasz, skreczasz jeszczeraz i podpalasz. Pamietajcie dzieci palenie szkodzi zdrowiu i powoduje raka serca :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 WYYYYPAS :D nawet rozkminilem jak dostac bonusy =) ... a moze sie przyznasz jak one dzialaja ?:)) mi udalo sie raz czy dwa dostac , podejrzewam ze ma to zwiazek z czasem oraz kolejnoscia wykonywania czynnosci ... ale moze sie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 A po co jest taka brązowa kulka w fiolce z maryśką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 A po co jest taka brązowa kulka w fiolce z maryśką.czy to ha ... szzzzzzzzzz - nie powiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 :twisted: :twisted: 87486 :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Korzystasz z jakis bonusow czy tak szybko skrecasz? ile ci czasu gdzies zostalo? Jak zansz jak otrzymac premie to podziel sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 87837 . Skręta robie w 13 sekund + bonusem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 bonusy sa za poslinienie papierosa rozdrobnine tytoniu marychy i hashu w pomielniczce reszty nie wiem pewnie jekies sa - ne kumam czemu nie chcecie ich podac do wiadomosci publicznej - boli ze ktos moze miec wiecej pnktow ?? :P 88928 94863 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onwogazdejelatem<& Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 bonusy sa za poslinienie papierosa rozdrobnine tytoniu marychy i hashu w pomielniczce reszty nie wiem pewnie jekies sa - ne kumam czemu nie chcecie ich podac do wiadomosci publicznej - boli ze ktos moze miec wiecej pnktow ?? :P 88928 94863 :P OOO dokladnie ! Trzeba rozdrobnic w tej popielniczce trawe , ewentualnie hasz oraz tytoń ... i macie BONUS ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 87545 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 88k update: 94k 2nd update: 97349. Szybciej nie moge :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...