m4c14s Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 siemqa dopiero zabieram sie za zrobienie czegos z moja "buda". natknelem sie ostatnio na jednej stronce na zdjecie kompa po malych modyfikacjach i typ mial zrobione ze krawedzie jego kart swiecily, na moje nie doswiadczone oko wydaje mi sie ze posmarowal to czyms.... i wlasnie w tym problme czym mozna uzyskac taki efekt ze swieci w swietle diod... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Prawdopodobnie pomalowal to czyms fluorescencyjnym (qrde ciezko to sie pisze ;) ) i podswietlij promieniami UV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Wie ktos gdzie moża dostac flamaster UV? Chodzi mi o jakaś duża sieć sklepów zeby na pewno była u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Ja kupiłem marker UV w małej księgarni więc chyba nie ma regóły - w szczecinie jest na pewno mnóstwo takowych - nic tylko szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Na Prawobrzezu moze jest ale wątpie a na lewobrzeze mi sie nei chce jechać wolał bym wiedzeć gdzie mozna to kupic to wyśle ojca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 ...mial zrobione ze krawedzie jego kart swiecily, na moje nie doswiadczone oko wydaje mi sie ze posmarowal to czyms.... i wlasnie w tym problme czym mozna uzyskac taki efekt ze swieci w swietle diod...to prawda, sa takie pisaczki... ale ja dzisiaj sie osobiscie przekonalem ze nie sa one konieczne. Krawedzie kart swieca i bez nich przy swietle UV, a dla "sprocentowania" efektu mozna ich oczywiscie uzyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4c14s Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 markera uv mozesz praktycznie qpic w kazdym papierniczym w qrym sprzedawca bedzie mily i zamowi od dostawcy... tak przynajmiej jest w gdyni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...