BiAłY Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Poszukuje osób, które znają się na sieciach mam możliwość przejęcia tego serwisu http://www.siecilokalne.pl/index2.php i potrzebuje osób obeznanych w temacie (redaktorów, newswriter'ów). Jeżeli ktoś jest zainteresowany to kontakt gg albo email: gg: 2674400 lub email: bialyjr@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Qrcze, aż mi łezka w oku się zakręciła wchodząc na tą stronę :) Dzięki niej zbudowałem moją sieć domowo-osiedlową jakieś 3 lata temu :) Od tamtego czasu nic sie nie zmieniła (graficznie) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Wyślij mi dokładne info na mejla co trzeba z tym robić. Chodzi mi o dokładny opis zajęć i jak to sobie wyobrażasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...