Artur.S Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Jackul ; Prubowałeś testów z AAx2 lub x4;Jakie wyniki,powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.S Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ja mam omegi 3.9-( 2.4.96c ) i jak narazie wszystko spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Artur S: Mam pytanie w twoim podpisie istnieje napis 340/650, masz jakies dodatkowe chlodzenie założone :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.S Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Na pamięciach radiatory własnej roboty (solidne), chip standard. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Hmmm to jednak te 128MB daja cos bo po waszych wynikach widac ewidentnie. Ja jade caly czas na tym co mam w podpisie tylko karta zazwyczaj leci na 330/630 i mam 14300 w 3dm2k1 i 4250 w 3dm2k3. Hmmm. Ehh jak podkrecilem Herca na 380 i procka na 2.1GHz to mialem 15k :lol: Oczywiscie ja mam nie modowana karte :P Kumplowi ostatnio zmodowalem podobnego radka i chodzi miodzio bez artefaktow. Niby mialbyc Herc ,ale to Ati oem. Kumpel sie cieszy ,bo w porownaniu do jego wczesniejszego GF3 to niebo a ziemia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 pisze teraz do wszystkich osob ktore pytaly sie mnie o tego radka ktorego kupilem :D a bylo ich juz kilku... :lol: karte kupilem od kumpla kumpla ktory sprzedaje sprzet bo kupuje auto. Acha i nie ma ich wiecej! :D Ale rozwazam delikatnie jej odsprzedanie.. ;) tylko zalezy ile bym za nia dostal... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Cze ja mam Radka tego co w podpisie Na jakich pamięciach macie swoje Radki mój ma pamiatki Infineon 3.3. Zrobiło to na mnie ogromne wrazenie poniewaz byłem przekonany ze mam hynix 3.6 a tu taki prezent :) dzisiaj to zobaczyłem jak zakładałem radiatorki Revolteca. Jak myslicie dobrze sie będą kręcić????? Pozdro i Wesołych Świąt i brak kaca 1 stycznia 2004 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Problem z PES 3 rozwiązany :lol: Ustawiłem w Direct3D i OpenGL najwyższa wydajność i wszystko gra jak powinno :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Mam wrażenie, że WSZYSTKIE te Radki są jakoś uwalone... Ja wymieniłem swojego w piątek na inny egzemplarz, odpalam 3DMarka03 - CZAD!!, 3DMark 2k1SE - CZAD!!, PES3 - CZAD!!, CoD - CZAD!! i se tak pograłem w CoD'a, jestem w Warszawie, w fabryce czołgów, zbiegam klatką schodową, wyglądam przez okno, a na szybie w kilku miejscach... szachownica!!! Potem NFS:HP2 i jak się DOGŁĘBNIE przyjrzałem, co jakiś czas na glebie pojawiają się jednopikselowe, białe "iskierki", dzisiaj ostatnia wymiana - ale wątpię, żeby trafiło się coś lepszego :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 a myslicie ze na mozliwosc modowania ma wplyw typ pamieci: 3.0 czy 3.3? czy wogole te 3.0 sa warte dodatkowych 50 zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 podobno 3.3 są "pewniejsze", jeśli chodzi o mod, no i raczej nie opłaca się dokładać, bo bez vmoda 3.0 kręcą się słabo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Tak mi sie tez wydaje ze 3.3 sa pewniejsze, dotarl dzis do mnie drugi 9500 z Komputronika i bez problemu chodzi na 8 potokach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Tak jak myślałem... Jak działa Cod, to PES3 się wali... Niestety, 100% sprawnych Radków 9500 już chyba nie ma, póki co, na jakośc moda raczej nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 a nie mieliscie zadnych problemow z zainstalowaniem tej karty? ja wlasnie kupilem w dyskoncie w poznaniu i po wlozeniu do kompa karty na swiezutkiego wxp , komp nie poznaje ani monitora ani karty graf poprostu zero sprzet mam taki jak w opisie i nadal mi nic nie chodzi karta w innym kompie zachowuje sie tak samo.... walnieta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 i zaznacze ze u kolegi karta dziala , zglasza sie bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Może coś nie tak z zasilaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 no raczej nie bo wszystko dziala stabilnie i windows sie ladje ani jednej zwiechy nie mialem wiec chyba zasilanie nie ma tu nic do rzeczy no chyba ze .... fakt za mam 300W zasilke nie wiem nawet jakiej firmy , mysle ze problemy z zasilaniem inaczej sie objawiają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 no raczej nie bo wszystko dziala stabilnie i windows sie ladje ani jednej zwiechy nie mialem wiec chyba zasilanie nie ma tu nic do rzeczy no chyba ze .... fakt za mam 300W zasilke nie wiem nawet jakiej firmy , mysle ze problemy z zasilaniem inaczej sie objawiają wez zasilacz od kumpla i sprawdz to sie przekonasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 mam zasialacz 400W i nadal nic any sugestion....??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ok juz poszlo - chodzilo o glupoie stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VG1 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 też kupiłem tego r9500 na pamięciach 3.3 i bez najmniejszych problemów poszedł soft modem na 8 potoków i zero artefaktów polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 VG1 mam prośbe spróbuj zagrać w PES 3 :) jeżeli oczywiście posiadasz. Bo mi wszystko chodzi pięknie, gry, testy, tylko z PES 3 mam problem i nie wiem czy to tylko u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 no a ja nie mialem tyle szczescia i 8 potokow nie dziala poprawnie :( mowi sie trudno - kupowalem w dyskoncie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyzkov Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Mam możliwość nabycia radka 9500 128MB DDR Power Color. Szyna pamięci 256bit. Brać czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Mam możliwość nabycia radka 9500 128MB DDR Power Color. Szyna pamięci 256bit. Brać czy nie? W zależności od ceny - ok 600zł bierz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 lyzkov zgadzam się z przedmówca frstjob, 600-650 zł to będzie godziwa cena za niego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 @Anti2k ja na swoim radku też miałem te dziwne efekty przy przełączaniu testów w 3DMarku 2001, ale to przestawienie suwaka nie pomogło :( Nie wiem od czego to zależy, bo kartę testowałem na 3 kompach i... na Athlonie 1700XP i Bartonie 2.5 były te dziwne obrazki a na P4 2,66 nic takiego się nie pojawiało... i już nie wiem od czego to zależy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Wlasnie udalo mi sie usunac ten dziwny efekt, wystarczylo, ze w Control Panelu w zakladkach OpenGL i Direct3D przeciagnalem suwaczek na max wydajnosc i odpalilem 3DMarka2001. Nastepnie znow w pozycje srodkowa i wszystko chodzi oki. Po restarcie kompa zero nieporzadanego efektu (ustawienia standardowe) :) Zobaczymy jak sie bedzie zachowywal kolejny radek, ktorego zamowilem :) Zrobiłęm suwaczki te od ustawień głównych OpenGL i Direct3D zapuściłem 3d Marka a tam nadal to samo, ale przypomniały mi się czasy mojego mx 440 tak się ładnie cięło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 oki już rozwiązałem problemik !!! w biosie trzeba AGP Architecture Size zrobić na 128 MB ... i to wszystko ale czy się coś nie spieprzy przez to to kto wie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 U mnie też to pomogło, tylko że u mnie ta opcja nazywa się "Graphics Aperture Size" Edit: Do czego wogóle ta opcja służy :roll: :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...