Rosio Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 twierdzisz zr ti 4200 jest lepsze od radka 9500??? widziales testy wogole? 8O BTW Kupowal ktos z was w tym "Arest" bo dzisija chcialem do nich dzwonic ale "nie ma takiego numeru" 8O :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 testow to ja sie naogladalem roznych setki ale tylko tu sa ti 4200 jest lepsza samo to :) chyba na DX 7.0 :))) nizle ciekaw jestem kto to testowal i po ilu byl brrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 zamowilem radka 9500 z kosciami 3.0 , zobaczymy co to przyjdzie i czy bedzie sie chciało modowac, sklep - barwkomp :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 bedzie w poniedzialek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 lol - patrze dzis na barwkomp a tu juz niema radkow :D , i nie nawet wzmianki o tych z kosciami 3.0ns !!! :twisted: :twisted: :twisted: tak czy siak to moj juz powinien byc juz w drodze :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Właśnie przed chwilką zamówiłem tego Radka, sądzę że we Wtorek, najpoźniej w środę dojdzie do mnie. Wtedy napisze jakieś sprawozdanie/recenzję dla tych którzy jeszcze się wachają czy go <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> czy nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a bede miec szyiej :P , w pon powinie byc na 100% , nawet poprosilem o wersje z 3.0 koscmi, ponoc taka ma byc w pudelku :D. Aby sie modowala tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 @gulises: Też bym wzioł wersję z 3.0 ns, ale 70 zł więcej nie miałem.... Btw: Jak dostanę modowalnego Radka to chyba będę w siódmym niebie :lol: Btw2: kupował ktoś z was kiedykolwiek coś w komputroniku :?: Jak tak to jakie opinie :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a ma ktos z was w "ulubionych " testy porownawcze radeonow 9500, 9500pro i 9600pro? :) dobra juz znalazlem kilka hmm radek 9600pro nie jest taki zly w porowniu do 9500 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eleska Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 www.benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De łan Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Mam do was pytanie. Czy Radeon 9500@pro 128mb ma identyczną wydajność jak orginał 9500Pro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Mam do was pytanie. Czy Radeon 9500@pro 128mb ma identyczną wydajność jak orginał 9500Pro ? w zasadzie tak rozniece moga sie wahac w granicach bledy pomiarowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De łan Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Aha, a czy R9500 kręci się tak samo dobrze jak pro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 dosc wazna sprawa jest firma produkujaca dana karte ponoc najlepiej kreca sie karty firmy FIC pisza ze z radiatorami i ze zmiana wiatraczka na CPU daja sie krecic o 100Mhz zarowno pamiec jak i rdzen a bez zmian w chlodzeniu zalecaja taktowanie w granicach 65- 70Mhz i ponoc chodzi stabilnie ja tego nei probowalem czekam na raddiatory na pamiatki z siriusa na kotre juz czekam 3 tygodnie :)))) i odpisali mi meila ze przed siwietami powinienem juz dostac paczke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De łan Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Radek, którego mam na oku jest firmy PowerColor. Możecie coś mi o niej powiedziec ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 no moge ci powiedziec ze to jest chyba jedna z pewniejszych firm jesli chodzi o modowanie ponoc najlepiej sie moduja na 9700 i nie ma zadnych przeklaman na monitorze ale wiesz jak to jest roznie to bywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 masz go gdzies w necie upatrzonego czy prywatnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ci panowie w komputroniku to cziterzy i oni sprawdzaja ktora jest ok, a ktora nie. No i jak trafisz taka dobra to tzlko ich przeoczenie.... BTW. Ile kosztowal was certzfikat ISO hehehe wiem cos o tym.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ja tam rozne jzu rzeczy slyszalem o nich np ze wybieraja najlepsze modele i sprzedaja na lewo bo przeciez kto ich tam sprawdza a wysylaja ludziom shity chyba najlepszym wyjscie zostaje allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De łan Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Prywatnie, u siebie w Radomiu jeszcze sie ostał jeden za 750zł z gwarancją działania jako pro. Ale chodzi mi o konkretny o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 No masz racje fllanker, oni dokładnie tak robią. Jestem o ty przekonany. Muszą sobie na prezenty zarobić ... heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 heh dzieki za wsparcie ale jesli ktos nie wierzy to poczytajcie sobie inne watki na ten temat co kolesie opisywali jakie numery wycinali ja tam polecam allegro nei wiem czego ludzie sie tam boja kupowac czasy walow juz minely :) a tam czesto sa fajne karty i napewno jest to pewniejszy zakup niz na tych gownianych sklepach internetowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ja pierdziele ale sie wkurzylem :x pol dnia siedzialem na allegro i czekalem na zakonczenie aukcji (radek 9500 128mb@pro) i gdy cena byla 690pln i 5 minut do zakonczenia aukcji czailem sie zeby wsztstkich przelicytowac i po kolejnym odswezeniu patrze i aukcja zakonczona 8O koles w uzasadnieniu napisal ze przekrecil karte, shit :evil: tak wiec pozostaly dwie godne uwagi z uwagi na cene i w miare odbra wydajnosc X-power 9600pro za 650pln - dwa lata gwary Power Color 9600 pro za 670pln - rok gwary obie 128mb 400/600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ja bym stawial na powercolor ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 radeon 9500 nie ma szans z GF4 Titanum 4200 zarowno w wiekszosci benchmarkow jak i gier ( oprocz 3dm`03 ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 no to jest wlasnie allegro nikt ci nie da podczas aukcji kupic zbyt tanio specjalnie podbijaja ,najlepiej dobrze trafic na KUP TERAZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 tuter napisal radeon 9500 nie ma szans z GF4 Titanum 4200 zarowno w wiekszosci benchmarkow jak i gier ( oprocz 3dm`03 ) chyba koleszko zablodziles :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Jak ktos ma gf4ti4200 to mu sie nie oplaca wymieniac na r9500 jesli nie ma pewnosci ze r9500 bedzie dalo sie zmodowac na co najmniej r9500pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 r9500 ma raczej przyszlosc w dx9... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 oki ale wersja z 4 potokami powiedzmy sobie szczerze mało wydajniejsza jest w grach od ti4200 w dobrym oczywiście wydaniu. Nie mówie, wiem, że w 3dmarku moze to jakies 2000 pkt. ale czy warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...