Prezes_s Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Wreszcie dostałem w łapy duronka... Zrobiłem drut moda z drucikami wsadzanymi do socketu(wg programiku z forum). W ten sposób ustawiłem mnożnik na 15x. Włączam a tu jak byk dalej 1400MHz. 2 próby za mną i nic. Co jest?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 hmn, napisz cos wiecej o procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 oznaczenia DHD1400DLV1C Z362897191217 MIXIB0344TPMW Proc wyglada na to, że jest odblokowany(l1 są niepoprzecinane). Ustawiłem na 14 i dalej lipa, wciąż jest 10.5... Może coś ta płyta?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Aha wgrany najnowszy z możliwych biosów czyli 3.7 i tak nie rozpoznaje procesora... Unknown CPU 1600+ Czy ma to coś wspólnego, że drutmod nie idzie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dara Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 44 tydzien moze byc zablokowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zablokowany czyli co nie będzie dzilałał drutmod?? Na http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/wor...nmod_howto.html jest napisane: If you like to use the interactive pin-mod guide with an AMD XP CPU (five L1 and four L3 bridges), you also need to connect the five L1 bridges with silver conductive compound to connect the signals from the FID pins with your CPU core. But it's not necessary with a newer AMD T-Bred or AMD Barton CPU, so you're also able to modify CPUs with a varnish layer on the surface. Ale ten procek ma l1 niepoprzecinane.... Co jest?? :cry: Nie po to kupiłem durona, by na 1400 chodzł... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Heh lipa!! Procek zablokowany... :( :evil: :oops: Może da się coś zrobić, np athlonka? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dara Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ja tez mam chyba zablokowanego - nie sprawdzalem :D ale drut mod nie zadzialal puscilem go tak jak w podpisie i jest super jakbym jeszcze mogl mnoznikiem pooperowac to juz wogole by byla rakieta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dara Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 tez mam tak jak ty 0344 ! i seria B i zablokowany jest wymysliles cos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skopek Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Moze tak jak w bartonie jest zrobione? Polaczyc drucikiem trzeba piny na brzegu proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dara Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 ? a gdzie jest opis jak to zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Moze tak jak w bartonie jest zrobione? Polaczyc drucikiem trzeba piny na brzegu proca. Jak wiesz co zrobić to będę wdzięczny. U mnie z kręcenia lipa... max FSB mogę dać 145MHz czyli 10.5x145..a to jak na durnia to nic :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...