siwaski Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Mam juz wyedytowany biosik do mojego gf 4200 ale jak chce flashowac pod dostem wyskakuje mi komunikat NO NVIDIA DISPLAY ADAPTER FOUND.Uzywam nvflash4_14.Co jest grane.Karta to creative 64 3,6 Tv/out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 poszukaj programów na cd creativa bo być moze nvflash nie nadaje sie az tak uniewersalnie do kazdej karty nvidii, no chyba ze ten nvflash jest wlasnie zalaczony do plytki tego creativa no to wowczas dosc komplikuje sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Mam juz wyedytowany biosik do mojego gf 4200 ale jak chce flashowac pod dostem wyskakuje mi komunikat NO NVIDIA DISPLAY ADAPTER FOUND.Uzywam nvflash4_14.Co jest grane.Karta to creative 64 3,6 Tv/out Mam tą samą kartę, flashowanie przeszło bez problemu. Oprogramowanie NV BiosEditor+nvflash(jaka wersja nie pamiętam). Co najciekawsze pomimo, że w biosie wyedytowałem taktowanie rdzenia i pamięci, po sflashowaniu rdzeń był podkręcony, a pamięci nie??? Więc wróciłem do starych ustawień i podkręcam Powerstripem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...