marcinsz0 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 musze coś zrobić i potrzebuję czcionki jedna na cała kartkę A4 skąd albo jak to zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 photoshop --> piszesz literke normalnym sposobem --> powiekszasz za pomoca odpowiednich narzedzi ta literke :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Nie wiem czy o to chodzi, ale ja jak chcę wziąć większą czcionke to ją zaznaczam, i dusze w polu gdzie się wybiera wielkosć i wpisuje ją z klawki np. 500 :/ ;) Pasuje :?: PS.Albo narysuj literki w paint :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Nacisnij ctrl + t i ja sobie powieksz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 o kurde a ja kombinuje a to wystarczyło ręcznie wpissać wielkośc czcionki w okienku a mnie zmyliło to ze myszką można max dac 72 :D dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 LOL :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 LOL :-)jw :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...