lopik_ Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 chciałem zapytać czy jest możliwoś kupienia jakiegos laptopa za max 1500zł nie chodzi mi o jakieś parametry wysokie taki średni np. procek: około 800 MHZ ram: około 64 MB hdd: gdzieś z 10-15 GB i żeby miał głośniczki, karte sieciową, IRDA tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 za taka kase to chyba jedynie allegro ale watpie zeby tego typu sprzet zszedl ponizej 2000 ale moze okazyjnie ,.... powiem tyle ze rok temu podobny sprzet kupilem za okolo 3500 tyle ze w sklepie i z roczna gwarancja (teoretycznie ale mniejsza z tym ) ev zerknij na www.notebooki.pl maja tam sprzet uzywany ale nie wiem w jakich cenach aktualnie ale warto poslac im zapytanie mejlem czasem na stronie nie maja wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 ROCkY taki jaki chesz to cenay na allegro 2k do 2,5k za 1500 to widzialem gdzies w komisie p166 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 ROCkY taki jaki chesz to cenay na allegro 2k do 2,5k za 1500 to widzialem gdzies w komisie p166 :)ja ostatnio w komisie za 999zł widziałem celka 466mhz, 192mb ramu, 10gb, cd-romek, 14", modem, LAN... jakbyscie byli zainteresowani to za 2400zł moj kumpel chce sprzedac COMPAQA EVO 1GHZ PENTIUM III 128SDRAM Grafa 8-32mb 20GB DVD Bateria trzyma 5 godzin Naklejka WIN ME ;] ale odbior tylko osobisty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Dorzuć 500 zł. Wtedy dostaniesz wspomniany sprzęt. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertolek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 chyba, ze spadlo cos z tira to i PIV za to dostaniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ja mialem propozycje p3 800 ibma 20gb dysk 256 ram za 800 zl - sprzet oczywiscie z drugiej raki a dokladnie z czyjejs reki wyrwany Ale dalem se na looz - nie chce siedziec za paserstwo Drugi byl za 2000 zl p4 2,0 chyba full wypasik - tez kradziony podobno z Francji ale jakos nie wierze :) Wniosek jak sie chce to sie da :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...