Falcon Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 http://www.lol.dk/fucked/ihackedyou.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 No i co znalazles cos ciekawego :x Nudzi Ci sie to idz <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnij glowa w sciane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 No i co znalazles cos ciekawego :x Nudzi Ci sie to idz <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnij glowa w sciane Moze sam to zrobisz panie "dexter" ,,, ech szkoda gadać ,,, :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 co to jest, i czemu toto ma wyswietlone moje katalogi (skoro to jpg, a nie program) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 No i co znalazles cos ciekawego :x Nudzi Ci sie to idz <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnij glowa w sciane Pierwsze upomnienie dla Ciebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Co to ma być ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Ja czasami ludzi nie rozumiem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 No i co znalazles cos ciekawego :x Nudzi Ci sie to idz <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnij glowa w sciane Pierwsze upomnienie dla Ciebie... Niby czemu mnie upominasz skoro to do mojego komputera sie wlamal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Zreszta prosze o usuniecie tego topicu bo nie lubie jak ktos rozprzestrzenia moje IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Dexter - katalog "Dreggo" :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ??? Jezeli to jest Ku.... jakis programik co sprawdza IP i katalog drzew to sie zaraz wkur... bo to pokazalo moje IP i katalogi w C: Jezeli to cos wygenerowalo jpg z Waszymi danymi to potwierdzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Ze strony http://www.lol.dk/lol/ Muhahah! This one is a real blast to send to misc. lamers! (They normally piss their pants) It looks like a .jpg image, it handles like a .jpg image but in reality it’s a html file showing their c: in an iframe. But much more fun if you see the effect yourself :) And for you who does not understand HTML. YOU HAVE NOT BEEN HACKED :lol: moze to kogos uspokoi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Dzieki za uswiadomienie. Wkur.... sie bo w zasadzie komp chodzi w h. czasu dziennie niezabezpieczony i ze stalym IP tak wiec wlamanie sie do mnie to zaden problem. Wiec PRZEPRASZAM publicznie Falcon-a ze na niego naskoczylem ale juz 3 razy usuwalem trojany ze swego kompa. Sorry Winetou. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Nie ma o czym mowic ,,, maly zarcik :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Spelnia swoje zadanie, bo uwierzylem, a to dla mnie nie pierwszyzna ze znajduje w kompie trojana. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 hehehe... zarabisty skrypcik :P mozna tym ludzia narobic niezlego stracha (pozdro Dexter :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Niby czemu mnie upominasz skoro to do mojego komputera sie wlamal? Gdybyś miał trochę oleju w głowie, to wiedziałbyś że jest to zupełnie niegroźne... A druga sprawa, że z takimi tekstami to tylko na priv'a.... to nie jest miejsce do bluzgania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ludziom to sie chyba naprawde czasem nnudzi hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczan Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 A jak byscie uzywali jakiejs normalnej przegladarki np mozilli a nie ie to byscie nie mieli problemow :) bo obrazek by sie w ogole nie otworzyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 A jak byscie uzywali jakiejs normalnej przegladarki np mozilli a nie ie to byscie nie mieli problemow :) bo obrazek by sie w ogole nie otworzyl. Albo Opery :) tam tez nie zadzialalo to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 A jak byscie uzywali jakiejs normalnej przegladarki np mozilli a nie ie to byscie nie mieli problemow :) bo obrazek by sie w ogole nie otworzyl. Dokładnie :) Mozilla rox, hehe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Albo Opery :) tam tez nie zadzialalo to. EEe, Opera mnie ostatnio wkurzyła... Coś jej się Tweak nieraz rypie przez banner w iframe (nieraz sie prawa kolumna do konca nie laduje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 EEe, Opera mnie ostatnio wkurzyła... Coś jej się Tweak nieraz rypie przez banner w iframe (nieraz sie prawa kolumna do konca nie laduje). Pisales ale u mnie jest calkiem normalnie, jeszcze nigdy tego nie mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Najpierw jak to zobaczyłem to.... 8O Zaalarmowałem Liska, szumu narobiłem, Lisek miał ze mnie niezły ubaw :P a potem zajrzałem na http://www.lol.dk/lol/ i stała się jasność 8) SUPER :!: Świetny kawał :D ale cykora miałem niezłego :P już chciałem ZoneAlarma wypiepszyć :wink: Pozdro for ALL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ee to stare jest... Ale jak pierwszy raz to widzialem to sam sie przestraszylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 hehe ja kiedys z aresztowanym spanikowalem ! Ale to nie zrobilo na mnie wrazenia ! heh ale pomysl smieszny mozna znajomych postraszyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Albo Opery :) tam tez nie zadzialalo to. EEe, Opera mnie ostatnio wkurzyła... Coś jej się Tweak nieraz rypie przez banner w iframe (nieraz sie prawa kolumna do konca nie laduje). fakt kiedys / ale bardzo dawno tak miałem na jakiejś zmutowanej ? osobiście :) " operce 6/ tak się zdarzyło ale na 6.03 i 6.04 ZERO takich problemów BTW jako co jest identyfikowana Twoja opera / moze tu jest pies pogrzebany/ bo ja zawsze mam jako opera no chyba że stronka się upiera ze na operze nie pójdzie to przełaczenia na idetyfikację jako ie5, ale takiego czegoś to już kawałek czasu nie widziałem pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Zobaczcie tez ten link: http://www.anti-trojan.net/?publicinfos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Moja identyfikuje sie jako MSIE 5.0. Dawno nie mialem problemow z stronami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 http://www.lol.dk/fucked/ihackedyou.jpg Wlasnie na to patrze.. Zalosne. "Getting data.."- juz prawie pol godziny. Wczesniej via proxy tyle samo stalo. MS: XP + IE6. Mysle, czy by nie zrobic stronki o podstawach konfiguracji systemu, skoro az tyle osob ma z tym problemy.. A`propos "zarobkowego" (nie dla nas) smiecia, i internetowych zlodziei, polecam Wam URL: http://www.smartin-designs.com/ i zastosowanie trickow stamtad. Szybsze o ok. 30% transfery modemem, nizsze rachunki, i mniej prozniakow utrzymujacych sie z okradania innych.. -- Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...