Skocz do zawartości
Falcon

Lol

Rekomendowane odpowiedzi

Albo Opery :) tam tez nie zadzialalo to.

EEe, Opera mnie ostatnio wkurzyła... Coś jej się Tweak nieraz rypie przez banner w iframe (nieraz sie prawa kolumna do konca nie laduje).

fakt kiedys / ale bardzo dawno tak miałem na jakiejś zmutowanej ? osobiście :) " operce 6/ tak się zdarzyło ale na 6.03 i 6.04 ZERO takich problemów

BTW jako co jest identyfikowana Twoja opera / moze tu jest pies pogrzebany/ bo ja zawsze mam jako opera no chyba że stronka się upiera ze na operze nie pójdzie to przełaczenia na idetyfikację jako ie5, ale takiego czegoś to już kawałek czasu nie widziałem

pozdro

OPERA RULEZZ!!!!!!!!

Siedze na 6.03, i jestem bardzo zadowolony, zero problemów, no może kilka - np jak sie zaczął ten topic nie zabardzo łapałem wątq, dopiero jak użyłem tego nieszczęsnego explorera to skapowałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kto ci ją polecił :?:

należne 100zł możesz wysłać drepcedesem poleconym :D

używam opery 6.04 i uważam że jest o niebo lepsza od IE... tylko, że niektóre strony wyglądają dość dziwnie albo nawet nie wyglądają... bug ten i jeszcze parę ciekawych jak getobject() są tylko w dziurawym ie... i jakoś majkrosoft kochany nie chce tego naprawić... a bug jest chyba od wersji 5.0, nie jestem pewien, ale od 5.5 napewno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OPERA RULEZZ!!!!!!!!

Siedze na 6.03, i jestem bardzo zadowolony, zero problemów, no może kilka - np jak sie zaczął ten topic nie zabardzo łapałem wątq, dopiero jak użyłem tego nieszczęsnego explorera to skapowałem :D

Witam

Widzisz.. Gdybys pomyslal, doszedlbys do tego samego i z IE. Ale nie: FAT32 (archaiczny system plikow - do muzeum), i nie "default" konfig. IE ma prawo czytac tylko ze swego katalogu. Do dysku dostepu nie ma. Tym samym nie ma go zaden intruz. zadne metody typu active cookies. Co chce przez to napisac? Mozna byc bezpiecznym i na standaedowym, armowym (Opera jest platna) oprogramowaniu. Trzeba tylko chciec..

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OPERA RULEZZ!!!!!!!!

Witam

Widzisz.. Gdybys pomyslal, doszedlbys do tego samego i z IE. Ale nie: FAT32 (archaiczny system plikow - do muzeum), i nie "default" konfig. IE ma prawo czytac tylko ze swego katalogu. Do dysku dostepu nie ma. Tym samym nie ma go zaden intruz. zadne metody typu active cookies. Co chce przez to napisac? Mozna byc bezpiecznym i na standaedowym, armowym (Opera jest platna) oprogramowaniu. Trzeba tylko chciec..

--

Pozdrawiam

sorki ale banerek jest mały i nie przeszkadza / i moge spokojnie otworzyć równolegle 120 okien i dalej chodzi :) a z ie to już róznie bywa/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IE ma prawo czytac tylko ze swego katalogu. Do dysku dostepu nie ma. Tym samym nie ma go zaden intruz. zadne metody typu active cookies. Co chce przez to napisac? Mozna byc bezpiecznym i na standaedowym, armowym (Opera jest platna) oprogramowaniu. Trzeba tylko chciec..

Zartujesz? :) Oczywiscie ze IE ma dostep do calego dysku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi