yahoo84 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Albo Opery :) tam tez nie zadzialalo to. EEe, Opera mnie ostatnio wkurzyła... Coś jej się Tweak nieraz rypie przez banner w iframe (nieraz sie prawa kolumna do konca nie laduje). fakt kiedys / ale bardzo dawno tak miałem na jakiejś zmutowanej ? osobiście :) " operce 6/ tak się zdarzyło ale na 6.03 i 6.04 ZERO takich problemów BTW jako co jest identyfikowana Twoja opera / moze tu jest pies pogrzebany/ bo ja zawsze mam jako opera no chyba że stronka się upiera ze na operze nie pójdzie to przełaczenia na idetyfikację jako ie5, ale takiego czegoś to już kawałek czasu nie widziałem pozdro OPERA RULEZZ!!!!!!!! Siedze na 6.03, i jestem bardzo zadowolony, zero problemów, no może kilka - np jak sie zaczął ten topic nie zabardzo łapałem wątq, dopiero jak użyłem tego nieszczęsnego explorera to skapowałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 a kto ci ją polecił :?: należne 100zł możesz wysłać drepcedesem poleconym :D używam opery 6.04 i uważam że jest o niebo lepsza od IE... tylko, że niektóre strony wyglądają dość dziwnie albo nawet nie wyglądają... bug ten i jeszcze parę ciekawych jak getobject() są tylko w dziurawym ie... i jakoś majkrosoft kochany nie chce tego naprawić... a bug jest chyba od wersji 5.0, nie jestem pewien, ale od 5.5 napewno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 OPERA RULEZZ!!!!!!!! Siedze na 6.03, i jestem bardzo zadowolony, zero problemów, no może kilka - np jak sie zaczął ten topic nie zabardzo łapałem wątq, dopiero jak użyłem tego nieszczęsnego explorera to skapowałem :D Witam Widzisz.. Gdybys pomyslal, doszedlbys do tego samego i z IE. Ale nie: FAT32 (archaiczny system plikow - do muzeum), i nie "default" konfig. IE ma prawo czytac tylko ze swego katalogu. Do dysku dostepu nie ma. Tym samym nie ma go zaden intruz. zadne metody typu active cookies. Co chce przez to napisac? Mozna byc bezpiecznym i na standaedowym, armowym (Opera jest platna) oprogramowaniu. Trzeba tylko chciec.. -- Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 OPERA RULEZZ!!!!!!!! Siedze na 6.03, i jestem bardzo zadowolony, zero problemów, no może kilka - np jak sie zaczął ten topic nie zabardzo łapałem wątq, dopiero jak użyłem tego nieszczęsnego explorera to skapowałem :D Witam Widzisz.. Gdybys pomyslal, doszedlbys do tego samego i z IE. Ale nie: FAT32 (archaiczny system plikow - do muzeum), i nie "default" konfig. IE ma prawo czytac tylko ze swego katalogu. Do dysku dostepu nie ma. Tym samym nie ma go zaden intruz. zadne metody typu active cookies. Co chce przez to napisac? Mozna byc bezpiecznym i na standaedowym, armowym (Opera jest platna) oprogramowaniu. Trzeba tylko chciec.. -- Pozdrawiam sorki ale banerek jest mały i nie przeszkadza / i moge spokojnie otworzyć równolegle 120 okien i dalej chodzi :) a z ie to już róznie bywa/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 A ja mam Mozille 1.1a PL i nie narzekam. Jak ktos ma Norton Utilites i chce sobie sprawdzić IP to jest tam (NU2002) taka opcja Symantec Security Check. Ewentualnie polecam Visual Route. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ja sie przyzwyczaiłem do IE. Używam go od wersji 3.0 (teaz 5.5) nie chce mi się zmieniać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 to jest super!!!!!!!!! podobalo mi sie to!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 IE ma prawo czytac tylko ze swego katalogu. Do dysku dostepu nie ma. Tym samym nie ma go zaden intruz. zadne metody typu active cookies. Co chce przez to napisac? Mozna byc bezpiecznym i na standaedowym, armowym (Opera jest platna) oprogramowaniu. Trzeba tylko chciec.. Zartujesz? :) Oczywiscie ze IE ma dostep do calego dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 A propos Opery 6.04 to mam "kluczowe" pytanie :wink: Odpowiedzi proszę przysyłać na maila (szukałem na astalaviscie, ale ja chyba jakiś lama jestem, bo nie znalazlem :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Witam.Boże jak się wystraszyłem jak to zobaczyłem o mało nie zjadłem myszki.Ale na szęście to był tylko żart :D :D :D _____________________ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 fajne ale gdzies juz to chyba widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...