Skocz do zawartości
boro

Mam dziwny pomysł, jeśli chcesz się ze mie pośmiać to właś..

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm tak sobie siedze i myśle, że pora zmienić karte graficzną.

Karte jaką mam taką mam, nie będe ukrywać, że ludzie mogą się z niej śmiać, ale o dziwo ona mi nadal wystarcza. Niemożliwe myślicie, a jednak. NIe gram w roździelczościach wyższych niż 640x480 lub 800x600. Hmm archaicznie pomyślicie, ale chyba żaden Telewizorek wyższej nieobsługuje. TAK TAK, każdy gra jak lubi, a ja lubie pograć na dużym ekranie :wink: .

Tak sobie ostatnio ubzdurałem aby wymienić grafole, nie teraz bo Funduszu ni ma, ale jak by się tak znalazło jakieś 250 zł to co myślicie o grafie Radełoń 9200 SE :wink: . Wyjście TV napewno lepsze od mojego, a no i wydajność wyższa. Czy dalej zbierać (Aluminium, makulature, złom :wink: :lol: ) Fundusz i może tak sprawić sobie gdzieś niedaleko marca jakiegoś Gf 3 TI (ciekawe czy jeszcze będzie). Wiem dziwie to wygląda, ale może sami tak sprubujcie :) naprawde efekt gry na 25" TV jest o wiele lepszy (przynajmiej moim zdaniem) od gry na 17"monitorxu

HEEH ciekawe jak gry roku 2004 będą się sprawować na TAkim RAdOsławie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Q3a to tylko na monitorku, z wyłączonymi texturkami itp. (only CPMA), ale wiecie, zawodowym czy jakoś tam graczem to ja niejestem, raczej takim niedzielny. I od czasu do czasu pogram sobie w coś :wink:

Ale chyba i tak zakupie Gf3TI dla samej satysfakcji OC :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to był tylko pomysł :wink: . Nikt niepowiedział że ZaKuPiE tago radzimiłą.

I tak jak będe miał kupować karte do za jakiś czas (czyt. 4 miesiące :cry: ) i pewnie dam wam znać.

Szukałem testów tego RAdara 9200SE i stwierdziłęm że jednak niepotrzebuje wymieniać mojego Gf2MX400 (128-bit) na coś w stylu Gf2MX400 + Directx 8.1 i kijową wydajność odrazu na starcie.

A jeszcze coś z innej beczki. Jak myślicie czy Gf3Ti niebędzie ograniczał mojego Antka ??, czy dopiero przy takim "śilnym" procu rozwninie swoje skrzydła/ :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...