boro Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Hmm tak sobie siedze i myśle, że pora zmienić karte graficzną. Karte jaką mam taką mam, nie będe ukrywać, że ludzie mogą się z niej śmiać, ale o dziwo ona mi nadal wystarcza. Niemożliwe myślicie, a jednak. NIe gram w roździelczościach wyższych niż 640x480 lub 800x600. Hmm archaicznie pomyślicie, ale chyba żaden Telewizorek wyższej nieobsługuje. TAK TAK, każdy gra jak lubi, a ja lubie pograć na dużym ekranie :wink: . Tak sobie ostatnio ubzdurałem aby wymienić grafole, nie teraz bo Funduszu ni ma, ale jak by się tak znalazło jakieś 250 zł to co myślicie o grafie Radełoń 9200 SE :wink: . Wyjście TV napewno lepsze od mojego, a no i wydajność wyższa. Czy dalej zbierać (Aluminium, makulature, złom :wink: :lol: ) Fundusz i może tak sprawić sobie gdzieś niedaleko marca jakiegoś Gf 3 TI (ciekawe czy jeszcze będzie). Wiem dziwie to wygląda, ale może sami tak sprubujcie :) naprawde efekt gry na 25" TV jest o wiele lepszy (przynajmiej moim zdaniem) od gry na 17"monitorxu HEEH ciekawe jak gry roku 2004 będą się sprawować na TAkim RAdOsławie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Jedna uwaga: zagraj sobie w Q3 na telewizorze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 telewizor do FPP się nie nadaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 No Q3a to tylko na monitorku, z wyłączonymi texturkami itp. (only CPMA), ale wiecie, zawodowym czy jakoś tam graczem to ja niejestem, raczej takim niedzielny. I od czasu do czasu pogram sobie w coś :wink: Ale chyba i tak zakupie Gf3TI dla samej satysfakcji OC :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Z allegro to za 250zł spokojnie złapiesz GF3Ti... po co zbierac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Z allegro to za 250zł spokojnie złapiesz GF3Ti... po co zbierac?chyba chciales napisac 350! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 boro - radek 9200 SE - odradzam - chyba ze jako karte do biura :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 wszysko nie radek 9200se wolałbym wszysko inne najlepiej jakiegoś uzywanego gf3 poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 to był tylko pomysł :wink: . Nikt niepowiedział że ZaKuPiE tago radzimiłą. I tak jak będe miał kupować karte do za jakiś czas (czyt. 4 miesiące :cry: ) i pewnie dam wam znać. Szukałem testów tego RAdara 9200SE i stwierdziłęm że jednak niepotrzebuje wymieniać mojego Gf2MX400 (128-bit) na coś w stylu Gf2MX400 + Directx 8.1 i kijową wydajność odrazu na starcie. A jeszcze coś z innej beczki. Jak myślicie czy Gf3Ti niebędzie ograniczał mojego Antka ??, czy dopiero przy takim "śilnym" procu rozwninie swoje skrzydła/ :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 gf3ti to bardzo dobra karta jak na czas kiedy zostala zbudowana - olalbym ja niz 9200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...