Recenzent_ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Wczorajszej nocy z 3 znajomymi lazilismy po akademiku robiac rozne dziwne numery np przemeblowanie w sali telewizyjnej ...niemniej nie potrafilismy wpasc na cos naprawde oryginalnego moze ktos z was podsunie nam jakis pomysl moze byc lekko perwersyjny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Posprzątać tam dokładnie, włącznie z myciem podłogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 O tak. To będzie maksymalna perwersja i zboczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ale po takim wysprzataniu na bank wywala was z akademika za czyn niegodny studenta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 moze pograjcie sobie w q3 na jakims 486 - to bedzie dopiero hardcode :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 albo zacznijcie sie uczyc bez powodu........wtedy odpadna wam ręce ktorymi piszecie i oślepniecie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Wczorajszej nocy z 3 znajomymi lazilismy po akademiku robiac rozne dziwne numery np przemeblowanie w sali telewizyjnej ...niemniej nie potrafilismy wpasc na cos naprawde oryginalnego moze ktos z was podsunie nam jakis pomysl moze byc lekko perwersyjny :) a gaśnice w akademiku macie ? i te przyciski z alarmem "POŻAR" ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 zawsze mozna rozpalic ognisko PRZED akademikiem zima jest jakies kielbaski kulig hyhy no i nowe miejsce spotkan a i blosko do domciu jakby bylo za zimno hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 proponuję zrobić taką akcję, jaka miała miejsce chyba 3 lata temu w Białymstocku. Zaczęło się niewinnie od wyrzucania niepotrzebnych "kserówek".... Skończyło się na wyrzucaniu szaf, tapczanów, lodówek, telewizorów i nawet jakiegoś starego kompa :-) To co zobaczyłem na drugi dzień rano uświadomiło mi, że studenci nie mogą być normalni :-) Polecam również (jeżeli macie windę w akademiku) wrzucanie petard do szybu windy. Zjeżdżanie po schodach na drzwiach od pokoju, czy też urządzić sobie wojnę na pistolety na wodę.... uruchomcie wyobraźnię, warto..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Proponuje zrzucac sie na wzajem w lodowce ze schodow - Pomysl by Akademia Krakow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Proponuje zrzucac sie na wzajem w lodowce ze schodow - Pomysl by Akademia Krakow :) jak w lodowce jest piwo to ja juz sie pakuje i jade, che pierwszy hyhyhy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Wczorajszej nocy z 3 znajomymi lazilismy po akademiku robiac rozne dziwne numery np przemeblowanie w sali telewizyjnej ...niemniej nie potrafilismy wpasc na cos naprawde oryginalnego moze ktos z was podsunie nam jakis pomysl moze byc lekko perwersyjny :) kill someone - np panie recepcjonistki.... pociskami z ketchupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Na juwenaliach(Kraków) w 1998 sam byłem swiadkiem jak wyleciał Fortepian z 4 piętra 8O 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol: . To było coś . Pozdrawiam mieszkańców Kapitolu :) Prawie sie posikałem ze śmiechu , leżałem ze śmiechu na trawie dobre 10 minut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 obawiam się że byłyby problemy z przeciśnięciem fortepianu przez okno..... może to było pianino?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 obawiam się że byłyby problemy z przeciśnięciem fortepianu przez okno..... może to było pianino?? student potrafi :wink: :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Nie pamiętam czy to było rok czy 2 lata temu jak na juwenaliach przed unimarketem spłonęła skoda a przybyłym strażakom zaśpiewano "płonie ognisko w lesie" a na koniec dostali brawa :lol: Kilka lat temu z Kapitolu leciał stolik, szafka (mała) i telewizor. Tłum na dole domagał się więcej, ale ktoś powstrzymał gościa/gości gdy już w oknie widać było coś dużego białego (lodówka?). Na akademikach na Złotej Jesieni dwaj kumple gonili się na waleta po kortytarzu, a reszta z nas się z nich zaśmiewała. Jakieś dwie laski akurat wychodziły z pokoju, więc kumple zaczęli je namawiać na wspólną konsumpcję browaru, niestety odmówiły. Jednemu z tych kumpli podczas innej imprezy udało się przypalić miód pitny gdy go sobie grzał ale w międzyczasie przysnął :lol: Ech, uwialbiałem łazić do kumpli na akademiki, zawsze coś się działo. BTW andriu: ja zawsze miałem pociąg do gaśnic :twisted: Tak w ogóle, to wyjdzie z ego temat rzeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 mnie przez umilowanie do gasnicy m,alo nie wyrzucili z akademika, po tym jak po dwunastu (!) piwach poszlismy z kumplem o piatej rano sie zabawic na klatke schodowa... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 proponuje zjezdzanie na nartach po schodach , ev moga byc tapczany , matearce , deski... :) mozna powkladac zgnieciana pileczke pingpongowa w pudelko po zapalkach i podpalic... ladny siwy dy, duzo dymu .... butapren sie pali tez calkiem ladnie ... (dym za to czarny jak smola) pozamieniac mozna numeracje pokoi lacznie z zamiana lazienek , drzwi mozna komus wypiac z zawiasow i wyniesc gdzies.... (albo przez okno) grila na korytarzu o 3 nad ranem urzadzic..., ev wylaczyc prad w calym akademiku naewno est gdzies glowny wylacznik (wode odciac tez pewnie sie da) heh pomyslow mnostwo :) wiekszosc z tego co napisalem zostala wykonana i sprawdzona w dzialaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 O przypomniałeś mi o drzwiach:D Można w nocy zakleić komuś szczelnie drzwi np gazetami. Rano niewyspana osoba otwiera i... mur :D Działa niesamowicie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 bylem swiatkiem zygania przez okno z 13 pietra....- zawdy kto zaliczy wiecej parapetow..... ble...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 JA mam inny pomysł, sprawdzone w jednej zawodowce na śląsku (sam chdze do LO, do 4 klasy), znajomi załatwili się do woreczków, włożyli je do reklamówki, a miedzy woreczki wcisneli duuuużą petarde. Bombe podłożyli w WC jak nikogo nie było. Skutek natychmiastowy - brązowe ściany. Podkreślam nie brałem w tym udziału, chdze do 4 LO a zdarzenie jest autentyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 może tak podkręcicie wszystkim kompy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Nie pamiętam czy to było rok czy 2 lata temu jak na juwenaliach przed unimarketem spłonęła skoda a przybyłym strażakom zaśpiewano "płonie ognisko w lesie" a na koniec dostali brawa :lol: Kilka lat temu z Kapitolu leciał stolik, szafka (mała) i telewizor. Tłum na dole domagał się więcej, ale ktoś powstrzymał gościa/gości gdy już w oknie widać było coś dużego białego (lodówka?). Na akademikach na Złotej Jesieni dwaj kumple gonili się na waleta po kortytarzu, a reszta z nas się z nich zaśmiewała. Jakieś dwie laski akurat wychodziły z pokoju, więc kumple zaczęli je namawiać na wspólną konsumpcję browaru, niestety odmówiły. Jednemu z tych kumpli podczas innej imprezy udało się przypalić miód pitny gdy go sobie grzał ale w międzyczasie przysnął :lol: Ech, uwialbiałem łazić do kumpli na akademiki, zawsze coś się działo. BTW andriu: ja zawsze miałem pociąg do gaśnic :twisted: Tak w ogóle, to wyjdzie z ego temat rzeka hehe na Zlotej jesieni?? hehe to musieli by c z Akademii Ekonomicznej hehe mea familia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 kupcie krowe albo koze i wpuscie do akademika albo zrobcie imprezke gdzie glownym gosciem bedzie koza faza jak nie atrzec a mzoe nawet ktos po pijaku ja bzyknie :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Proponuje lekture - CKY , Jackass Potem pomysly powinny przyjsc same :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ...w technikum u znajomych był gość, który lubił rozjeżdżać samochodem (jeep) bałwany postawione przez dzieciaki... kumple wkurzeni, że ktoś szczylom zabawę psuje postawili bałwana na hydrancie... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ...w technikum u znajomych był gość, który lubił rozjeżdżać samochodem (jeep) bałwany postawione przez dzieciaki... kumple wkurzeni, że ktoś szczylom zabawę psuje postawili bałwana na hydrancie... :twisted:buehehehehe ale LOL chciabym widziec mine tego kolesia :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 obawiam się że byłyby problemy z przeciśnięciem fortepianu przez okno..... może to było pianino?? Sorki źle rozróżniłem instrumenty muzyczne ,ja sobie grywam na atomix mp3 :) a nie na skrzypcach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Nie pamiętam czy to było rok czy 2 lata temu jak na juwenaliach przed unimarketem spłonęła skoda a przybyłym strażakom zaśpiewano "płonie ognisko w lesie" a na koniec dostali brawa :lol: To było rok temu , zielona skoda za unimarketem fajnie było :) Fajny filmik nakręcili studenci z AGH o tym zdarzeniu :) Moj przepis na niezłą zabawe. Bierzemy rure od odkurzacza albo jakas tube po wykładzinie . Wrzucamy tam petarde i do srodka jajko :) . Wydech kierujemy albo na jakiegos studenta albo na sufit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 no ja wlasnie wroxilem z grilla przed akademcem - zima nam nie straszna 8) wczoraj qmpel po pijaku wszedl do kogos do pokoju gdzie znalazl kilogramowa torbe gipsu i rozpiepszyl to na korytarzu :lol: kurzu bylo wiecej niz pod WTC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...