jakac Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 mam problem bo nie wiem jak zgrać muzę na kompa z radia przez internet Czy do takiego czegoś bede potrzebował 2 karty muzycznej Możecie mi napisać jak to zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 mam problem bo nie wiem jak zgrać muzę na kompa z radia przez internet Czy do takiego czegoś bede potrzebował 2 karty muzycznej Możecie mi napisać jak to zrobić jesli z winampa to wybierz po prostu w samym winampie w sekcji plugins/output diskwriter plugin. Jesli nie to zalezy, chociaz jesli np. masz Live!'a mozesz zawsze nagrywac jakims programem kanaly "what you hear" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 mam Sound Storma i chodzi mi o zgrywanie z Windows media Player a czy może ktoś z was sprawdzić czy radio www.di.fm przy dokładniej (Goa-Psy Trance) ładuje bufor co się ojawia przerywaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...