Skocz do zawartości
Hanu

Mega test kart graficznych - Grudzień 2003

Rekomendowane odpowiedzi

Dla tych co nie widzieli, a mają zagwozdkę, gdzie w szeregu stoi ich karta polecam MEGA test zamieszczony na digit-life

rzeczywiście mega teścik :)

Czyli mam potwierdzenie, że zakup mojego ATI9500 który bez większych problemów dał się zmodować do poziomu 9700 był ze wszech miar udanym zakupem

:D  :D 

Jeszcze tylko niech bloczek na GPU przybędzie ...

Ty farciarzu :)

cholera a mi wykupia w koncu z komputronika R9700 zanim uzbieram kaske, i bede musial sie zadowolic R9600XT

ma moze ktoś pozyczyć 1000zł do konca stycznia hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli mam potwierdzenie, że zakup mojego ATI9500 który bez większych problemów dał się zmodować do poziomu 9700 był ze wszech miar udanym zakupem

:D  :D 

Jeszcze tylko niech bloczek na GPU przybędzie ...

Ty farciarzu :)

cholera a mi wykupia w koncu z komputronika R9700 zanim uzbieram kaske, i bede musial sie zadowolic R9600XT

ma moze ktoś pozyczyć 1000zł do konca stycznia hehe

I to za diaboliczną cenę 666 zł kupiony w sirius.pl

:D

Zmęczyłem faceta mailami i mi sprzedał po tej cenie. Choć przyznać muszę, że czasem artefakty po zmodowaniu mam. Ale tylko czasem, niezbyt wielkie i mi nie przeszkadzają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawde mowiac test jest raczej kiepski. Jezeli nie patrzec na powalajaca ilosc kart to raczej ubogi tescik. Ani nie pokazana jakos obrazu, ani nie ma roznych sterownikow, nie ma AA ani anizo. Testy bez podkrecania. Ogolnie kiła.

Nie pasuja mi rowniez zdjecia niektorych kart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawde mowiac test jest raczej kiepski. Jezeli nie patrzec na powalajaca ilosc kart to raczej ubogi tescik. Ani nie pokazana jakos obrazu, ani nie ma roznych sterownikow, nie ma AA ani anizo. Testy bez podkrecania. Ogolnie kiła.

Nie pasuja mi rowniez zdjecia niektorych kart.

Nie zgodzę się. Bawić się w podkęcanie i ocenianie jakości obrazu można jak się testuje kilka kart, no może kilkanaście. A tutaj jest ich 80. Co do braku wyników w FSAA i AF to przyznam Ci trochę racji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...