Gość Wintereq Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Witam Obecny system chłodzenia mojej karty graficznej (GF4 Ti 4200) już się niestety wysłużył, bo jest głośny a przy tym mało wydajny. Czas na zmiany! Chciałbym zamiast niego zamontować Zalmana ZM80A-hp, bo mam ofertę od kolegi i mogę tanio kupić. Moja karta ma dziury wokół GPU, zatem instalacja jest możliwa. Jednakże nie wiem czy czasem cała karta z radiatorem nie będzie zawadzać na płycie o jakiś element. Czy ktoś ma właśnie ten radiator i płytę EPoXa 8RDA+ i wszystko jest OK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Tanio od Kolegi? Ile to jest Tanio?? Pytam z ciekawości ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Witam Obecny system chłodzenia mojej karty graficznej (GF4 Ti 4200) już się niestety wysłużył, bo jest głośny a przy tym mało wydajny. Czas na zmiany! Chciałbym zamiast niego zamontować Zalmana ZM80A-hp, bo mam ofertę od kolegi i mogę tanio kupić. Moja karta ma dziury wokół GPU, zatem instalacja jest możliwa. Jednakże nie wiem czy czasem cała karta z radiatorem nie będzie zawadzać na płycie o jakiś element. Czy ktoś ma właśnie ten radiator i płytę EPoXa 8RDA+ i wszystko jest OK? Ja mam - wszystko pasuje cacy! PS - poprawka - ja mam wersje 80C (nawet z dodatkowym wentylem), ale to chyba nie ma duzego znaczenia - te radiaory sa na tyle podobne, ze A tez bedzie pasowal, tym bardziej ze miedzy nim a elementami plyty jest bardzo duzo luzu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 65 zeta :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Ja rowniez mam 80C (wczoraj montowany) :D i nie ma zadnych problemow (8KHA+) , wiec biez smialo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...