LuSzTi Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Strona z opisem karty http://www.msi.com.tw/program/products/vga...tail.php?UID=52 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Ja miałem ale nie VT tylko TD128 i miała pamięci chyba samsunga 5ns. Z tego co pamiętam szła na niecałe 500MHz, jakieś 480-490, ale dokładnie Ci nie powiem bo nie pamiętam. Rdzeń szedł na 240-250. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuSzTi Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 mi przy pamięciach 480 raz jest ok a raz krzaczy, a ja chce wiecej!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 To będziesz musiał się pokusić o VModa, Benek kiedyś podawał fajne linki do GF3 modów, ale musiał byś przegrzebać archiwum Sprzęt, może znajdziesz. Ale tak na serio to nie wiem czy by mi się chciało dla 30-50MHz tak katować kartę. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuSzTi Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ale ja chce miec 300 na procku (WC) i 60 na pamieciach. Poszperam i ocenie a jak nie to moze sprzedam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...