Slayer Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Mam pytanie- gdzie dostanę wersję "zmutowaną", czyli wersję opartą o oryginał, coś jak Omega? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 UPDATE- nie ważne- już znalazłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 a gdzie znalazles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Chodziło mi o DNA drivers, ale to lipa :| Nie polecam. A znalazłem w jednym z newsów na frazpc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 gdzie znalazles te "zmutowane" stery ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Liczycie na to, ze podwoi sie liczba 3dmarkow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 podwoi?.....ATI zapowiada ze sie potroi !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...