TANK26 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Czytałem że karty FIC mają odblokowany bios. Czyli można nimi kręcić. Ale mój Fic zachowuję się dziwnie, gdy przestawiam POWER STRIPEM lub RAGE 3D TWEAKiem częstotliwość taktowania rdeznia z 275 na naprzykład 300Mhz i zatwierdzę OK, to po powrocie do POWER STRIPA jest z powrotem 275 lub jest 300 ale jak włącze 3Dmarka i go zakończę to wyniki są z poziomu 275MHz a w Stripie jest z powrotem właśnie 275Mhz.Czyżbym miał zablokowany bios ?? Poradzcie mi jak odblokować ten bios karty i ewentualnie dajcie jakieś namiary na WWW, i czy jest jakieś ryzyko uszkodzenia karty ?? :roll: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinucha1 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 poszukaj driverow omegi 3.7, sciagnij, zainstaluj, enjoy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 i co niby same omegi 3.7 maja odblokowac karte ? A pod jakim systemem ? Jak dobrze pamietam to w 3.7 nie ma nawet radclocka. zainstaluj lepiej 3.9c izero problemu lub 3.7 plus radclocka http://www28.brinkster.com/chrisww1942/ i musi dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 mylisz sie - w 3,7 jest radclock i wszystko dziala OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Ja mam tą karte i się spoko kreci na omegach. Podobno te grafy z komputronika(chyba) mialy zablokowany bios a np. z siriusa nie. Ja mam z siriusa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinucha1 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 i co niby same omegi 3.7 maja odblokowac karte ? owszem, ale jak ktos juz napisal powyzej chyba jest roznica z jakiego sklepu masz karte. nie wiedzialem o tym. mam z siriusa i wszystko smiga. A pod jakim systemem ? to akurat dobre pytanie :wink: , bo na windzie98se omegi nie dzialaly tzn nie dalo sie podkrecac karty. Jak dobrze pamietam to w 3.7 nie ma nawet radclocka. zainstaluj lepiej 3.9c izero problemu lub 3.7 plus radclocka http://www28.brinkster.com/chrisww1942/ i musi dzialac radclok jest :) . a co do sterow to mam 3.7 i jest spoko, wiec te polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TANK26 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Był problem i już nie ma. Wgrałem omegi i już da się kręcić częstotliwościami. Jednym słowem OMEGi odblokowują... przynajmniej u mnie :P Dzięki chłopy !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...