GOD Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Otóż gdzie się instaluje pluginy w winampie 3??????, Nie mam katalogu plugins, co jest grane??? Zmieniłam tytuł. Miope Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigmej .- Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Tam powinna być odpowiedź : http://www.winamp.com/download/faq/index.j...evlayout=normal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOD Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Może i jest napisane, ale niestety ja nie znam dobrze angielskiego, więc proszę o jakąś pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Wyinstaluj go i zainstaluj na nowo, najlepiej najnowszą wersję bo w sumie fajna jest i przynajmniej u mnie są pluginy. Jak wyinstalujesz to wywal jeszcze folder Winamp. pozdrowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOD Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 No ludzie czy nikt nie zna odpowiedzi na tak proste pytanie???. Nie mówie to o odpowiedziach typy odinstalu i zainstaluj na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 No ludzie czy nikt nie zna odpowiedzi na tak proste pytanie???. Nie mówie to o odpowiedziach typy odinstalu i zainstaluj na nowo. Zdzwiwiłbyś się ile to czasem pomaga.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...