MK Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Co brać radeona czy czekać naGF? Moze ktos sie orientuje kiedy GF4Ti4200 bedzie w sprzedazy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Co brać radeona czy czekać naGF? Moze ktos sie orientuje kiedy GF4Ti4200 bedzie w sprzedazy? Czekac na gf4ti4200. A kiedy bedzie to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Warto poczekać A karta powinna się już dośc zybko pokazać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 ja bym tam bral radka. Moze i wydajnosc lepsza ale filtrowanie anizotopowe jest beznadziejne w gf a dzienki temu bajerowi gry o wiele lepiej wygladaja. Hmmm do tego dochodzi super wyjscie tv, najlepsze wspomaganie dvd oraz duzo lepsza jakosc obrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 ja bym tam bral radka. Moze i wydajnosc lepsza ale filtrowanie anizotopowe jest beznadziejne w gf a dzienki temu bajerowi gry o wiele lepiej wygladaja. Hmmm do tego dochodzi super wyjscie tv, najlepsze wspomaganie dvd oraz duzo lepsza jakosc obrazu.Hehe Tvout. Jest gdzies topic obok tego gdzie kolo ma problemy z ogladaniem filmow na R8500 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 ja bym tam bral radka. Moze i wydajnosc lepsza ale filtrowanie anizotopowe jest beznadziejne w gf a dzienki temu bajerowi gry o wiele lepiej wygladaja. Hmmm do tego dochodzi super wyjscie tv, najlepsze wspomaganie dvd oraz duzo lepsza jakosc obrazu.Radka8500LE juz mialem przez 2 tygodnie ale oddalem bo była uszkodzona (artefakty bez podkrecania i pamieci 4ns). Co do jakosci obrazu to sie zgodze w porownaniu do GF 2mx-a różnica ogromna i filtrowanie anizo16x z małym spadkiem wyajnośći. Ale czy nvidia nie porawiła już jakości obrazu? W końcu od GF2 powstały dwie generacje GF-ów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 gf4 ma podobno lepsza jakosc obrazu ale i tak ustepuje tu karta ati. Co do tvout to problem pewnie polega na dobraniu dobrych sterow. Po przesiadce z gf2 na radka powiem tylko ze jakosc obrazu z tvoutu jest oszalamiajaca. BTW trzeba niszczyc monopol nvidi i intela:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Hehe Tvout. Jest gdzies topic obok tego gdzie kolo ma problemy z ogladaniem filmow na R8500slaby argument.. an poczatku naprawde ciezko wpasc na rozwiazanie, ktore jest banalnie proste.. PS juz nie pamietacie jakie bykly numery z GF i TV Tool :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 gf4 ma podobno lepsza jakosc obrazu ale i tak ustepuje tu karta ati. Co do tvout to problem pewnie polega na dobraniu dobrych sterow. Po przesiadce z gf2 na radka powiem tylko ze jakosc obrazu z tvoutu jest oszalamiajaca. BTW trzeba niszczyc monopol nvidi i intela:)) Masz racje ale to wymaga ofiar. Ja do takich sie nie zalicze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 ja kupilem radka bo uwazam ze teraz to najlepsza karta graficzna na rynku(wole ja od takiego gf4ti4600 ktory nic poza wieksza wydajnoscia nie oferuje wzamian) a co do inela vs amd temat rzeka:) ale wole kupic athlona niz potem walic glowa w sciane ze kupilem intela procesor za 2000zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Ja bym brał Gf 4200 i to pewnie zrobię jeżeli nie kupię wcześniej Gf4400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 NVidia zniszczyłą 3dfx. POMSZCZĘ 8) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Kaeres - błędny argument. Moje problemy wynikały z :D mojej niewiedzy i Radku. Pare minut rozmowy z użytkownikiem tej karty (Furmek) i po kłopocie. Wszystko smiga...... Teraz tylko bios 300/300 i dalej lecim z nim...... A jakość obrazu - miodzio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Powiedz mi lepiej na ile krecisz P4 i ile masz 3dmarkow 2001se ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 tiaa sam sie zastanawiam co lepsze :oP ja bym nie paczył na punkty w 3 demark :o) bo to nie poczebny napał na numerki hhee zeby meic od kumpla o jeden punkt wiecej hhii :o) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Kaeres - na nic go nie krece bo mam płytke ref. Intela (845BG). Jak już pisałem nie miałem wpływu na zestaw. Tak więc musze wymienić ww. płytkę na jakąś na SIS645. Tylko jak to zrobic. A 3DMarkuf mam malutko. Def. test 3DMark2001 = 8700 3dmarks :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Gr00bY Mazur"]Kaeres - na nic go nie krece bo mam płytke ref. Intela (845BG). Jak już pisałem nie miałem wpływu na zestaw. Tak więc musze wymienić ww. płytkę na jakąś na SIS645. Tylko jak to zrobic. A 3DMarkuf mam malutko. Def. test 3DMark2001 = 8700 3dmarks :-(Zmien plytke faktycznie na cos lepszego, nie wiem moze wlasnie na SISie. Powinienes na tym sprzecie miec po podkreceniu okolo 10-11 tys. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 I Ty narzekasz...ja mam "tylko" 7700 pkt ,chyba niedlugo bede musial kupic GF4 4200 jak juz sie pojawi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 I Ty narzekasz...ja mam "tylko" 7700 pkt ,chyba niedlugo bede musial kupic GF4 4200 jak juz sie pojawi :(Bo masz Antka :) - zartuje Wydaje mi sie, ze tez masz malo jak na mozliwosci Twojego sprzetu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Masz linka...... http://service.madonion.com/compare?2k1=3272841 Kurde, nie wiesz jak mam wymienic tą płytę? Tylko giełda? Mowie o W-wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Skad macie wersje pro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 3D Marka ? (tajemnica). Chcesz? BTW - jutro w szkole musze sciągnąc 3DMarka 2001 SE bo nie mam....... Mam w szkole stałke więc 20-30 min. i po kłopocie. Z tego sobie poczytałem musiałbym puscic procka na jakies 2400mhz zeby być członkiem klubu 10k :-) Nic tylko musze wymyslic jak wymienic niedrogo płyte... na jakiegos ASUS'a na 645 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Oplaca sie wymieniac GF3Ti200(patrz konfig) na Radka 8500 ? Zna ktos moze prognozowana cene GF4 4200 w Polsce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Do CeglA - wydaje mi się, że masz o jakiś 500-1000 3dmarków za mało na tym konfigu...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Rafal- napisalem do Ciebie na priva, czemu nie odpowiadasz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Kaeres - nie doszło...... A o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 ja mam 3500 na tym co ponizej , ale wolabym gf4ti4200 niz radka 8500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Do Tristian - ja na tym samym zestawie co mam teraz miałem GF2 MX200 by Gigabyte (swoją drogą czemu taka poważna firma wzięła się za wyprodukowanie tak nie powaznej karty?) ok. 1300 3dmarkuff... :-((( Ale teraz jest era Radeona 8500 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Gf4400 Ti wiedz juz od paru dni,kosztuja 1300zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Kto ze zdrowym rozsadkiem kupi 4400?? To sie wogole na ta chwile nie oplaca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...