przeciwnik Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Witam serdecznie. zakupilem dzisiaj takową płyte w wersji rev 2.2 i jestem bardzo z niej zadowolony. odpaliłem ją na magistrali 230 i o dziwo chodzi stabilnie ( dalej nie prubowałem bo się boje :) nie wiem czy na wszystkich EpoXach pisze limited edytion Mini overclocking guide INSIDE! :?: czy moja jest jakaś wyjątkowa ? mam jeszcze pytanie z angielskiego jestem zielony i nie wiem w jakie sloty musze wsadzić pamięć aby działała w dualu? teraz mam włożoną w DIM 2 i DIM 3. W instrukcji pisze DIMM#2 i #3 shared same memory bus and DIMM#1 is dedicated for 2 chanel memory bus. For one DIMM memory configuration, the DIMM can be located on either of DIMM#1 to DIMM#3 in 64 bit mode in two DIMMs memory configuration, the DIMMs can be located on DIMM#2#3 and DIMM#1 in 128 bit mode. AND keeping these two DIMMs in same type and same size are preferred. in three DIMMs memory configuration, the DIMMs can be located on all DIMM sockets in 128 bit mode Using non-compliant memory with higher bus speeds may severly compromise the integry of the system. Prosze o pomoc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 chyba edition i JEST NAPISANE , bo tam nic nie pisze ;-) to tyle. Natomiast pamieci wsadz do tego osobnego slota dimm#1 i do 2 albo 3 pozosatly , wedle uznania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 i JEST NAPISANE , bo tam nic nie pisze ;-) to tyle. Te Madrala chyba sie cos nie udalo dzisiaj zablysnac :lol: - http://slowniki.pwn.pl/poradnia/lista.php?...ane+pisze&kat=4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Jestem juz po testach :) udało mi się uzyskac FSB 239 stabilnie przy 245 winda się uruchamia, lecz każde zapuszczenie 3 dmark 2001 kończy sie zwiechą :( Jestem w szoku ta płyta kręci się jak szalona 8O Na Abicie uzyskałem FSB max 220 , a tu taka niespodzianka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 gdzie ją kupiłeś i za ile ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Rev. 2.2 ?????????? Ostatnio przez moję rączki przewija się troche epoxów i jeszcze takiej nie widziałem, a wiem że rev. 2.1 jest limited edition. Jeżeli wyszło coś takiego muszę to dorwać do zabawy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 i JEST NAPISANE , bo tam nic nie pisze ;-) to tyle. Te Madrala chyba sie cos nie udalo dzisiaj zablysnac :lol: -http://slowniki.pwn.pl/poradnia/lista.php?szukaj=jest+napisane+pisze&kat=4 rotfl ;) jak nie jak tak. Wyraźnie tam wynika ze "jest napisane" jest poprawną formą ;>. A to ze nie orientuej sie w najnowszych postanowieniach rady języka polskiego no coz :P :). Tak czy inaczej, dzieki za tego linka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soobaroo Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ponawiam pytanie yasin'a: przeciwnik gdzie i za ile ją kupiłeś ? co ma nowego w odniesieniu do 2.1 (jeśli wiesz), thnx for info... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 mialem w lapkach tylko rda+ ale rev 2.1. rev2.2 nie widzialem. Na moje oczy te limited edition rozni sie tylko tym, ze ma kolorowe dimmy :] w olsztynie do nabycia po 410zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 a może limited edition to pełnowartościowe epoxy, bo gdzieś tu na forum czytałem że do nas na polski rynek trafiał 'szmelc', ktoś coś pisał o wersjach deluxe (=limited edition?), dalej czekam na odpowiedź gdzie autor wątku dostał taką płytę i za ilę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 płyta kosztowała 420 zł. kupiłem ją w adaxlandzie w Jeleniej Górze. jak bedziecie mieli jeszcze jakieś pytania to walcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 no pytamy sie czy to napewno rev 2.2, bo o takiej nikt nie slyszal :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 qrde no, nie moge wycisnac wiecej niz 220 mhz na tym durnym epoxie rev 2.1, mosfety mam chlodzonen NB i SB chlodzone zalmanami i qrcze 3dmark wychodzi mi do pulpitu, i tak caly czas, pomocy! pamieci lecialy do 235mhz na abicie, wiec one sa ok, wszelkie porady mile widziane.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 no pytamy sie czy to napewno rev 2.2, bo o takiej nikt nie slyszal :P na 100 % rev 2.2 ( jak ktoś nie wierzy moge podesłać zdjęcia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 to wrzuć jakieś foto jak ta mobo wygląda, chętnie oblookamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 to wrzuć jakieś foto jak ta mobo wygląda, chętnie oblookamy jestem totalną lamą :( nie wiem jak tu zdjęcia wrzucić :( jak ktoś mi powie jak to jutro tu zapodam bo teraz mi się ni chce rozbierać kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Hehehehehe Potwierdzam są epoxy rev 2.2 składam kompy i nie wiem na czym :D Dzisiaj kumpel przyjechał po twistery, któremu w sobotę składałem kompa i miał rev 2.2 Bez zająknięcia na twisterach 433(8,3,3,2) procek poleciał na magistrali 220MHz dalej się bałem bo miał codegena 300W. Kupuje bude chiefteca więc może niedługo powiem na co stać nowego epoxa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 zapowiada sie kolejny szal w świecie mobo konkureci to nowy chiepset via ten epoxik i abit słyszałem ze coś kombinuje prubując sie pozbierać po porażce z an7 czego jeszcze tak na prawde nie wiadomo ale nic. Fajnie bo ja szukam sobie jakiejś mobo do jak największego fsb i zaczym mieć coraz większy wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Alliance For The Advancement Of The Overclocking Arts - 8rda+ Rev. 2.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Po rev.2.0 wyszła szybko rev.2.1 bo i były zmienione kondenstory czy coś tam na sanyo. I już wychodzi 2.2?? Czemu tak szybko? czy znów znaleśli jakąś usterkę? Co w nowej rev. jest zmienione?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Ja kupiłem jakieś 2-3 tygodnie temu Epoxa na pudle też jest napisane Limited Edition rev.2.x ale na laminacie płyty mam rev.2.1 :? Przy zmianie procka na Bartona 2500+ mobo też lata synchro 230MHz bez najmniejszego pierdnięcia :P . Płyta wygląda tak samo jak ta przedstawiaona na zdjęciu (rev.2.2) www.aoaforums.com/forum/attachment.php?attachmentid=7643 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...