TyBiAs Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 jajo kompilowalem przez xconfig. jak daje lilo, to nie mam zadnch bledow. a cudzyslowia nie wiem czmeu tam sa :P, w sumie te wpisy zostaly w ygenerowane autoamtycnzie przez konfigurator podczas instalacji, a skoro dziala na 2.4.22 to na 2.6 te cudzyslowia nie powinny sprawiac mu problemow, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Fakt ... A tak wogole to: make menuconfig ;] Dalej to juz wiadomo ;) (a jak nie to google) Xconfig tez jest taki super automagiczny? :P ... Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 nie no spoko, juz kiedys robilem menuconfig :D i nie chodzi mi o to ze cos skomplikowane tylko wiadomo...przyzwyczajenei do okienek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...