Halfi Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Witam szukalem tego tematu na forum ale niestety nieudalo mi sie tego zrobic by boot dziala. otoz mam win xp na dysku c i win 98 na drugim dusku f. probowalem dopisac do boot ini C:Win9x.w9x="Microsoft Windows 98" w 98 robilem debug.exe l 100 2 0 1 .... a w xp uruchamialem fixboot ale niestety gdy wybieram windows 98 z listy komp zastyga na 7s (czarny ekran) i restart HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 uzywaj zewnetrznego bootloadera, przy czym obie partycje windowsow musza byc bootowalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 mozna jasniej .. ? jakas nazwe tego loaderka ? sry jestem laikiem w tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 pelno tego, np xosl, bootmagic, ranish i wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Osobiscie polecam PowerQuest BootMagic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...