Gość Wintereq Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Witam Mam obecnie Chiefteca 360W, ale mogę dostać za darmo nowego Anteca 300W, który lepszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Jak mozesz dostac za darmo to BIERZ ! nad czym sie zastanawiac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Jak mozesz dostac za darmo to BIERZ ! nad czym sie zastanawiac... Ja tez nie wiem wlasnie, jeden bedzie w zapasie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 no wzioł bym tego za darmo oczywiscie i go sprzedał proste jak kółko nad czym ty sie zastanawiasz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 kurde, czemu mi nikt nie daje antecow za darmo :| :| :| Torwald ty masz blisko :D wes cos podrzuc :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Winterowi pewnie chodzi ktorego uzywac. IMHO Chieftec 360 bedzie chyba lepszy. Napisz jeszcze jaki to antec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 wez i sprzedaj a czifteka zostaw sobie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Paprotek - pewnie ! A jakiego chcesz ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Paprotek - pewnie ! A jakiego chcesz ? :Dstarczy mi ten 300W :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Ale dyrdymały, tylko zaśmiecanie forum. Of koz oba zasilacze są z wyższej półki i w tym przypadku pokieruj się mocą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...