DuZy Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Witam wszystkich. Mam zamiar wsadzić dysk WD 80 GB do kieszeni wentylowanej i chciałem sie spytac czy u kogoś chodzi juz taki dysk w kieszeni i czy nie ma jakiś problemów z przegrzewaniem się (nie chciałbym przypalic dysku :) ). Thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 jaka kieszen ?? jak wentylowana ?? skoro wentylowana to nie powinno sie nic stac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuZy Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Kieszeń Tracer TRH-10 ATA/100 z wentylatorem. Znalazłem na stronie, gdzie ją można kupić, że zalecana prędkość dysków to 5400 ale z 7200 nie powinno być chyba większych kłopotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Pewnie ze nie, zwlaszcza ze duzo mocniej sie grzeja... Jak bedziesz mial w opisie ze jest przeznaczona do dyskow 7200 to dopiero zastanow sie na kupnem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Koniecznie 2 wentyle !! Ile ja sie .... z kompem. Nie wiadomo co jest, po 10 minutach zwiecha, wszystko sparwdzone i jest ok. Okazało sie ze Baracuda 7200 się dusiła w keiszeni z 1 wentylem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...