-Yamroz- Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Kupic obudowy chiefteca bez zasilaczy? Chodzi mi o model big tower z serii dragon... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 A z zasilaczami? W koncu moge opchnac zasilke na alegro...:P W necie znalazlem tylko na wge, ale moze ktos z was ma inne oferty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Ale z ciebie leń! Nie mozesz poszukac po sklepach internetowych? http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...%2Bchieftec&lr= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 http://chieftec.pl/Dragon_Series.htm http://chieftec.pl/Matrixcolorfuultower.htm Acz to tylko ramki. http://www.chieftec.pl Napisz, pewnie i bez zasilacza można kupić. I wiesz, zmiażdżyłeś mnie. Raz, że nie znać tego linka siedząc już tyle na forum, a dwa nie wrzucając tego w googla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Dijkstra, jakbys juz chcial wiedziec, to w pierwszej kolejnosci zajrzalem wlasnie na chieftec.pl. Widzialem tam ceny, lecz nie zauwazylem zadnej opcji zamow, tylko adres firmy i mail - pomyslalem wiec, ze moze to tylko zamowienia hurtowe czy jak... Dlatego tez odeslalem go na google - do sklepow z takimi budami... NIE PODOBA CI SIE :?: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ja kiedysjak dla kumple kupowałem zasiłke w chiefteku to do nich napisałem maila i przysłali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Dijkstra, jakbys juz chcial wiedziec, to w pierwszej kolejnosci zajrzalem wlasnie na chieftec.pl. Widzialem tam ceny, lecz nie zauwazylem zadnej opcji zamow, tylko adres firmy i mail - pomyslalem wiec, ze moze to tylko zamowienia hurtowe czy jak... Dlatego tez odeslalem go na google - do sklepow z takimi budami... NIE PODOBA CI SIE :?: :evil: E? Przecież ja to do Yamroza mówiłem, Ty jesteś autorem posta i kupujesz budę bez zasilacza, czy jak? Mały egotyzm chyba Cię gnębi? A w chieftec zamówienia się robi mailem, detaliczne też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 I wiesz, zmiażdżyłeś mnie. Raz, że nie znać tego linka siedząc już tyle na forum...Wydawaloby sie ze do mnie to piszesz. Przeczytaj jeszcze raz i postaw sie na moim miejscu. Zwazywszy, ze autor ma 215 postow, wiec tak bardzo nie siedzi, a ja nie podalem bezposredniego linka do chieftec.pl, co nie? Co do tych zamowien, to szkoda, ze nic nie napisali (chyba, ze nie doczytalem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Nie wydawałoby się, jakby się zastanowiło 1. Jeżeli Cię nie cytuje, a nie jesteś autorem posta, to chyba bardziej prawdopodobne, że adresatem jest jego autor 2. Przecież dałeś link do gugla, a ja napisałem "a dwa nie wrzucając tego w googla." Naprawdę nie wiem, jak można było się tak pomylić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Teraz juz wiesz. Dziwny zbieg okolicznosci... Czytajac to 1-szy raz odebralem jakos inaczej... Moze to ta godzina... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Wracając do angeli i chieftec.pl bardzo ładnie się z nimi można dogadać. Spokojnie można kupić obudowę bez zasilacza albo z zasilaczem innym niż standardowy (ja kupiłem big-towera matrixa bodajże z zasilaczem 420W). Wszystko pięknie przyjechało kolejnego dnia więc nawet z domu nie musiałem wychodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Kurde nie sprecyzowalem pytania: Gdzie mozna kupic budy (nie zasilki:/) chiefteca w Wawie do chieftec pisalem juz, cena obudowy - 160 zloty = cena obudowy bez zasilki... Tylko ze oni nie sa chyba z wawy, a ja bym chcial pojechac zobaczyc i kupic... Bo ogladalem tez Anteca 1000 AMG EU PlusView i jest kapitalny tylko drozszy i mniejszy co stanowi minus i sie zastanawiam... Sry za blad... A na forum zagladam raz - dwa razy w tygodniu i cos tam pisze chyba ze mam pilna sprawe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Wracając do angeli i chieftec.pl bardzo ładnie się z nimi można dogadać. Spokojnie można kupić obudowę bez zasilacza albo z zasilaczem innym niż standardowy (ja kupiłem big-towera matrixa bodajże z zasilaczem 420W). Wszystko pięknie przyjechało kolejnego dnia więc nawet z domu nie musiałem wychodzić.Heh zeby w moim przypadku bylo tak pieknie. Ostatnio w ogole nie mozna sie z nimi dogadac [ale to osobna bajka nie chce tutaj o tym pisac] Prawda jest taka ze tylko na chieftec.pl kupisz chiefteca bez zasilki, wszedzie licza cene tylko z zasilkami, aha no i jeszcze barwkomp -> ale tu z kolei za wyjecie zasilacza 360W [wart 209zl] odejmuja od ceny tylko 150zl 8O [hehe ale polityka]. No i oczywiscie radze uzbroic sie w cierpliwosc poniewaz watpie czy jakis sklep ma cos z serii Dragona lub Matrixa. [chyba seria BX jest]. Co do tego ze nie sa z Wawy, dolicz sobie z 20zl za przesylke to ci przysla pod drzwi :P Pomyslnych lowow 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Przeciez napisalem ze chcialbym to obejrzec - jak to jest wielkosciowo bo jak mi sie WC nie zmiesci to nie bede takiego bydlecia kupowal tylko kupie tego Anteca... Moze byc i z zasilka bo zasilki po 180 luzem chodza po Allegro wiec to noproblemo...:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...