przeciwnik Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 czym się różnią remix 3.14 od zwykłych sterów 3,14 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Skad masz sterowniki nvidi 3.14? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ja uzywam 3.14 remix. Z tego co wiem jest to po prostu mieszanka , najlepszych wersji sterownikow do audio, kontrolera pamieci itd. Nie narzekam, system chodzi szybciutko i bez problemow na tych remixach. Osobiscie moge polecic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Nie chce zakładać nowego topicu, wiec sie dopisze ;) Czy próbował ktoś remixy 3.22 lub 3.28? Ja zainstalowalem najpierw 3.28 i zaczał mi sie explorer.exe wieszać, ale myslałem ze to wina windy bo juz leciwa ;). Wiec zrobilem formacik i dalem swiezutką windę. Zainstalowalem stery 3.22 i znowu ten sam problem explorer sie wiesza raz na jakis czas. Czy to może być wina ktoregos ze sterownikow? Chyba wroce do 3.14j - przy tych nie mialem problemow zadnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Swoja droga te Drivery 3.14 to chyba jedne z najlepszych. Ja tez ich uzywam juz od jakiegos czasu i do tej pory zadnych problemow. A co do roznic to nie ma w nich juz sterow od grafiki. Jak dla mnie to plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...