ade Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 http://service.futuremark.com/compare?2k1=7316736 titaj link cos okolo 7100 punktow, jak patrzylem po necie to zblizone kompy do mojego maja przynajmniej 8000 albo i wiecej, szczerze to nie znalazlem zblizonego kompa, ktory mialby slabszy wynik... Zmienilem winde ostatnio i specjalnie nie pomoglo;( Gry tez nie chodza najlepiej;( Jak jakies pomysly przychodza do glowy to pisac! Z gory dzieki za odp! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 jak dla mnie wynik w normie. przecież to 9000 bez pro, nie wymagaj od niego cudów. to odpowiednik mx440 lub 440se Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 no punkty w 3dm hmmm mogło by byc troche wiecej ale nie musi ... co rozumiesz przez " Gry tez nie chodza najlepiej"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 No np gorzej niz na xp2400+ z gf4mx440se;( i jest jeszcze taka ciekawostka, jak zaczalem grac w nfsu to na maxa 800x600 bylo spoko ale z wyscigu na wyscig zaczynalo skakac coraz bardziej i teraz mam wiekszosc off a i tak skacze... Znaczy nawet nei skacze tylko tak go dziwnie zwalnia i przyspiesz, juz nie mam zdrowia do tego kompa!!! I co ciekawe jak sa filmiki nie skompresoawne divxem (prosyo z cyfrowki) to robi takiego myka: idzie filmik nagle mega przyspieszenie i tak wkolko;( A, ze slabo to wnisokuje zwynikow na stronkach 3dmarka i np z bazy danych benchmarku;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 a probowałes inne stery ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Jade na 3.9; 3.8 sa podobno wadliwe wiec sprobuje 3.7 chyba, ze sa jakies nie od ati dobre!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Cos mi sie wydaje, ze: albo mas cos ze sterownikami z plyty, albo zasmiecony nieziemsko system, albo to przez podkrecanie sprzetu. Moj brat gra w NFS:U na gf2mx i na 800x600 na medium zaiwania z 30-40 klatek (do tego ma D1600 @ 2200 i 256 ram na NF7-S) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_w Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 A może poprostu w opcjach sterownika masz ustawioną najlepszą jakość, a nie wydajność ?? Ustaw na najlepszą wydajność, a wyniki powinny podskoczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ade a ktora masz wersje sterow do plyty ? Mi sie wszystko piepszylo na 4.50 i 4.51 :x teraz jade (jak wczesniej) na 4.49 i jest spox... sprobuj tez zmienic drivery do grafiki... polecam omegi na catach 3.7 - u mnie piknie smigaja :D Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 no wlasnie mam te nowe hyperiony! zalozylem omegi 3,7 i niestety nie pomoglo, system ma moze 2 tygodnie;( ale chyba zrobie go od nowa i nei bede dawal nowych sterow, tylko te stare co zawsze dobrze dzialaly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 jak dla mnie wynik w normie. przecież to 9000 bez pro, nie wymagaj od niego cudów. to odpowiednik mx440 lub 440seHehe Jeśli to jest odpowiednik mx440 to czemu jak testowałem tego mx-a to wyciągnął ok 3500 ?? To jest przecież różnica ~3500 punktów. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Wynik jest jak najbardziej w porzadku. Jak mialem R9000Pro to wyciagalem troche ponad 9000 z OC Z tym odpowiednikiem 440MX, to bym sie chyba nie zgodzil. Radek 9000 jest wydajniejszy. Na C1.7 zgarnalem z MX440 4500pkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 no wlasnie mam te nowe hyperiony!no to juz wiesz czemu ci sie komp sypie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Ojjj dziwne ;) Ja na swoim gf wyjmuje jakieś 7250 :) hyhyhy Czyli nie taki kiczowaty ... a co do tego 3500 to wynika z tego ze masz 64bitowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 http://service.futuremark.com/compare?2k1=7313959 Tutaj link do tego słabego wyniku ale jak na ta grafike to dobrego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 no wlasnie mam te nowe hyperiony!no to juz wiesz czemu ci sie komp sypie :wink: ja tez mam hyperiony 4,50v, i jakos komp mi sie nie rozsypal.....:) w nfs:U pomykam w max deatalach w 1024x768 i chodzi plynnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 no wlasnie mam te nowe hyperiony!no to juz wiesz czemu ci sie komp sypie :wink: ja tez mam hyperiony 4,50v, i jakos komp mi sie nie rozsypal.....:) w nfs:U pomykam w max deatalach w 1024x768 i chodzi plynnie... ale zwroc uwage ze masz inna plyte glowna a ade i ja mamy to samo... mi sie system posypal na 4.50 i wyzszych... gry faktycznie "wariowaly" (np.Q3 obraz straszliwie skakal 8O )... mysle ze to wina tych sterow! pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...