Division_S Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Czesc , moje pytanie to jak zrobic polonczenie internetowe PPP w linuxie ?? mam linuxa pare dni i nie wiem jak to zrobic :oops: do tej pory mialem przez router ale musze czasami wpinac kabel do sieciowki od modemu a do tego trzeba zrobic polonczenie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 po pierwsze szukaj, a po drugie jak znajdziesz i nie zadziała to sobie odpść.Ja prubowałem trzema sposobami skonfigurować neo w mandraku 9.1 i doopa.Synchronizacja sie pali ale niemoze sie polonczyć.Oto pierwszy sposób, najprostrzy http://neostrada.info/instalacja.php?insta...=sagem_mandrake aha nowe stery też nie pomogły.NIewiem włąśnie jak to bedzie w mdk 9.2 moze cospoprawi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...