GenghisKhan Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 no wlasnie potrzebuje zrobic v moda na tej plycie szukalem po necie - duzo nie znalazlem czy jest ktos ze zmodowana ta plyta i moglby pokazac omowic co i jak trza zrobic interesuje mnie okolo 2V bo max co z plyty normalnie mozna to 1.85V a to troche malo procek na 2400MHz nie chce mi biegac :evil: bylbym wdzieczny za pomoc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 MSI KT3 ULTRA 2-C Vmod....?? MSI KT3V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 MSI KT3 ULTRA 2-C Vmod....?? MSI KT3V i dziekuje bardzo ale ja tez to znalazlem i nadal nie wiem co i jak w tym 1 linku cos nie za bardzo dokladnie to opisane ;/ chyba ze ja jakis inny jestem :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 dobra spoko wiem ze trza jeden koniec druta od potencjometru 50k (ohmow??) to 7 nozki tego ukladu a 2 koniec do czego??? do masy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 No do masy, napisane przecież. W jednym opisie wykorzystano masę chipa (pin 9), a w drugim masę gniazda wiatraka (fan1), podłączając od spodu płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 obydwa sposoby sa ok - ja mam podpiete do 9 nuzki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 dobra dzieki wieleki - jescze jedno jak podlacze potencjometr to mozna tak na dziada sobie napiecie zmieniac?nic sie nie stanie??? jutro jade po sprzet i bede lutowal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...