LoCoTe Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Jak w temacie - od jakiegos czasu - mniej wiecej od dwoch tygodni. Przy probie polaczenia na lublin, warszawe, krakow czy poznan wyskakuje komunikat Unable to connect (connection refused). Probowalem sie wlasciwie o kazdej porze tam dostac i sie nie udaje. Na zagraniczne serwery lacze sie bez problemu. Nie mam lacza od tepsy - od firmy Espol. W lanie jestem z kilkoma osobami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 http://www.irc.pl/kline.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 CHyba wiec klina dostal ktos z mojej sieci bo w ostatnim czasie bywalem sporadycznie na ircu zreszta tylko zeby POGADAC ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...