RS Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 zainstalowalem wina 2000 i jak biore zamknij system to sie niewyloncza autoamtycznie tylko musze przyciskiem, z innnymi windowsami bylo ok co ma zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Poczytaj tutaj: www.winxp.pl/art/windowsxp_full_optym.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 U mnie ten problem pojawił się po zastosowaniu programiku do wyłączania czasowego komputera na win98.Co jakiś czas komp podczas wyłączania zawisał na zamykanie systemu i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 to nie to samo co w win98, ale jeszcze tu mozesz zobaczyc: http://www.kielkac.prv.pl - dzial DOWNLOAD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 jush jest ok, chya niebende kompa wlonczal wogule ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 ja mam to samo tzn. biore zamknij system, a on sie po jakims czasie zawiesza ( oczywiscie wyszedl juz z wina ) no, ale sie tym nie przejumuje wcale i poprostu wylaczam ;PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...