LoCoTe Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 http://www.hacking.pl/news.php?id=3041 sorry ale odebralo mi mowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 smutne ale prawdziwe :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Bo to Polska. Ale tu sie urodziłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 I jeszcze ze trzydzieści razy by się przydało "Polska to, Polska tamto". Nie żebym był gorącym patriotą czy też patriotą w ogóle, ale nerw mi niewąsko skacze od różnej maści pustych frazesów, których stężenie przekracza czasem dopuszczalne normy, nieważne - europejskie, singapurskie czy te Wybrzeża Kości Słoniowej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 a ja mam to coraz bardziej gdzies dla mnie istnieje proste rozwiązanie, zle Ci nad morzem jezdz w gory... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Jakos mnie to wcale nie dziwi. 47, pewnie z 50... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...