dymy Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 ..mistrzostwo jesli chodzi o design to ten nowy Razer Diamondback. fantastycznie podswietlona ..BJUUUTI :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 nie wiem czemu wszyscy się tak zachwycają mx 500. W sklepie jak kupowałem myszkę wziąłem do ręki MXa i dual opticala. Dual znacznie lepiej i pewniej leży w dłoni, jest ładniejszy (rzecz gustu Wink ). Gra mi się nim super. Nie wiecie może po co zamontowali tu dwa lasery? Nawet nie wiem ile dpi ma ta myszka ale chodzi bez problemowo. Mam w domq Duala i mx500 i mx lepszy. Dual ma 2x400 dpi za małe przyciski i jak dla mnie źle się go trzyma ale me to Dual się dość szya super przycisk pod kciukiem a co do optyki to słaba -[testowane na Everglite Ricochet + mouse skatez] to jak robie szybkie ruchy po podkładcbko gubi lecz w gre to nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthMirek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Dual optical ma 2*800dpi, sprawdziłem na opakowaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ja teraz kupuję zestaw BenQ x730 http://www.connect.pl/index.php?action=new...ion2=pokaz&id=7 Przy okazji dowiem się jaka jest myszka. :D Co prawda nie spodziewam się wiele po niej. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Orientuje sie ktos, czy sa jakies zmiany pomiedzy IE 3.0 a IE 3.0A? Napewno jakies zmiany nastapily w sensorze, ale rowniez slyszalem ze obudowa jest inna w IE 3.0, moze to ktos potwierdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Trzeba rozruszac troche ten temat :). Jak myślicie czemu Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 Platinum retail różni sie od Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 OEM ceną o 80 zł? To jest jakaś wersja bez sterowników, przejściówek itd? czy może ma mniej gwarancji lub jest używana :wink: ? Bo jak nie ma tylko zbędnych dupereli to za 100 zł jest świetnym wyborem, i chętnie bym kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrog Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Orientuje sie ktos, czy sa jakies zmiany pomiedzy IE 3.0 a IE 3.0A? Napewno jakies zmiany nastapily w sensorze, ale rowniez slyszalem ze obudowa jest inna w IE 3.0, moze to ktos potwierdzic? 3.0a to wersja oem, czyli bez sterownikow i pudelka 3.0 to wersja box z pudelkiem, sterownikami etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Trzeba rozruszac troche ten temat :). Jak myślicie czemu Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 Platinum retail różni sie od Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 OEM ceną o 80 zł? To jest jakaś wersja bez sterowników, przejściówek itd? czy może ma mniej gwarancji lub jest używana :wink: ? Bo jak nie ma tylko zbędnych dupereli to za 100 zł jest świetnym wyborem, i chętnie bym kupił. W wersji OEM masz nawet sterowniki ;) Nie masz tylko pudelka i intrukcji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 To super, trzeba tylko poczekać na dostawe i zamawiać :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adassss Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 ja mam razer diamonback :D myszka sprawuje sie wysmienicie :D trudno sie na poczatku przyzwyczaic ale to naturalne przy nowej myszce :D JEDYNYM minusem to umiejscowienie przyciskow tych dodatkowych bocznych.. :P ale ogolnie jest super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 W wersji OEM masz nawet sterowniki ;) Nie masz tylko pudelka i intrukcji ;) 1198435[/snapback] w wersji oem nie masz sterownikow, masz myszke zapakowana w folie +przejsciowke i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oswald Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 nie wiem, czy ktos pisal o MX1000, ale dla mnie dziala znakomicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Mam pytanko - moze mi ktos cos powiedziec o tej podkladce: http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=704 (Steelpad Qck)? Przede wszystkim czy bedzie dzialac z myszka kulkowa (a w przyszlosci z optykiem)? I jak z jej trwaloscia? Ew. moze mozecie mi polecic cos innego do ok. 50zl? Nie jestem pr0, szukam po prostu solidnej podkladki, ktora mi dlugo bedzie sluzyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudzio Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Jaka myszke dla gracza byscie polecili w cenie do okolo 100 zl ? Mysz musi dobrze lezec w dloni i byc dokladna oraz nie gubic sie przy szybkich ruchach . Znajde cos takiego w tej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ktos tu jeszcze zaglada? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallen_Angel Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Mam pytanko - moze mi ktos cos powiedziec o tej podkladce: 1220234[/snapback] Szmata i tyle, wszystkie szmaty są podobne do siebie. Z popularniejszych kupowane są faty, destrukty, qcki i allsopy. Najszybszy jest dest, ale ze szmatami jest tak, że każdy ocenia je inaczej. Jeżeli mam Ci polecić najpopularniejszą, najbardziej sprawdzoną i najdłużej używaną to jest nią Allsop Raindrop. Cena: 39zł. na h4g.pl i abcgracza.pl, najtaniej za 37,99zł na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Hmmm, pytanie za banie... jest mysz IE 4.0 i wszystko bardzo ladnie, ale... mam problem ze skonfigurowaniem w grach klawiszy innych niz mouse1 i mouse2, wowczas kiedy sa zainstalowane sterownik IntelliPoint. Z tymi sterownikami gry nie rozpoznaja pozostalych klawiszy... jezeli myszka chodzi na sterownikach windowsowych to jest ok, wszystkie klawiesze mozna konfigurowac bezproblemowo. Sek w tym, ze w myszce na windowsowych sterownikach slabo chodz kolko, nie przewija stron plynnie tylko w taki szarpany troche sposob - z tego wzgledu nie chcialbym rezygnowac z zainstalowania IntelliPoint... A zatem, czy wie ktos jak zmusic gry (hl2, css, d3, fc) do obslugi innych niz mouse1 i mouse2 klawiszy IE 4.0 z zainstalowanymi sterownikami IntelliPoint... moze rozwiazanie problemu jest banalne... jesli tak, to prosze o oswiecenie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) nie wiem czemu wszyscy się tak zachwycają mx 500. W sklepie jak kupowałem myszkę wziąłem do ręki MXa i dual opticala. Dual znacznie lepiej i pewniej leży w dłoni, jest ładniejszy (rzecz gustu ;) ). Gra mi się nim super. Nie wiecie może po co zamontowali tu dwa lasery? Nawet nie wiem ile dpi ma ta myszka ale chodzi bez problemowo. 1122697[/snapback] gdybyś miał tą świadomośc że to nie lasery a poprostu czerwone diody to może byś też widział tą różnicę pomiędzy myszkami. Edytowane 27 Stycznia 2005 przez HQ12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 nie wiem, czy ktos pisal o MX1000, ale dla mnie dziala znakomicie. 1219878[/snapback] a z tego co ja słyszałem to jest wyjątkowo cienka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 media-tech, 3 klawisz (2+rolka), cena 10zł na csa nie ma lepszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Uwierz ze jest lepsza... Seria MX z logitecha, czy tez IE z Microsoftu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawadam Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Szukam myszki do grania, www i pracy na kompie do 200zł. Myślałem nad Razorem RZA - 1600 (210zł) lub jakimś Log. MX, co byście doradzili, najistotniejsze jest dla mnie aby dobrze w dłoni leżała i ogólnie była "przyjazna użytkownikowi" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 To co Ci bedzie lepiej lezalo w dloni to sam powinienes sprawdzic :P Do 200 zl, z Logitecha uda Ci sie kupic Mx510, a z Microsoftu IE4.0, chyba ze zapolujesz gdzies na 3.0. Jest jeszcze w podobnej cenie Razer Diamondback, myszka typowo do grania juz raczej. Jesli chcesz nie tylko do gier, to proponowalbym ktoras z tych pierwszych dwoch, poniewaz ma wiecej klawiszy fynkcyjnych. Jak masz mozliwosc to poprostu sam obczai co Ci lepiej lezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 jezeli chodzi nie tylko o granie to myszki z serii MX czy tez microsoft explorer bedzie lepszy w uzytkowaniu codziennym anizeli razer dimondback... ma stosunkowo niewygodne przyciski z boku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Witam! Obecnie posiadam A4-Techa SWOP-80( klon mx500 ). Chialbym ta myche wymienic na Microsoft OEM IntelliMouse Explorer 4.0 USB (http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11978). Kupilem szklana podkladke na allegro za 50 zł, taka podkladka a'la Icemat. Jak myslicie, czy oplaca sie wymieniac mojego a4-techa na tego MS? Czy poczuje roznice w precyzji dzialania? 100 zł to kwota do przejscia, wiec sie pytam czy oplaca sie ta myche brac? I jakie ewentualnie wybrac slizgacze? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Ktoś sie moze orientuje gdzie mozna jeszcze dostać IE 3.0?? Slyszalem ze na warszawskiej gieldzie komputerowej jeszcze mozna spotkać, może to potwierdzić lub zdementowac jakiś bywalec ww. gieldy?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Nieraz trafiaja sie na allegro. Kiedys widzialem nawet nowki, a nie bylo to dawno wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 albo mozesz lyknac z alienware.com za 40$ + przesyłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 A brat przwiezie w wakacje kilkanascie sztuk, to wrzuce na allegro, ale komu by sie chcialo tyle czekac... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 www.forplayers.prv.pl tutaj jest dostepna ie 3.0 za 150pln (nie wiem na ile wiarygodny ten sklep :| ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...